Ha egy nap kihagyom az antidepresszánst, akkor fogyaszthatok alkoholt? Milyen mellékhatásai lehetnek a kihagyásnak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 21:07
11/15 Panka08 válasza:
De igazat mondok. Ad 1 olyan kérdésekre itt az oldalon nem is válaszolok, amihez nem "értek" vagy nem volt közöm soha. Felelőtlenség lenne. A saját tapsztalatomat írtam le. Sajnos érintett voltam az e- fajta gyógyszerszedésben. De csak voltam!!! :)
12/15 anonim válasza:
Panka08!
Akkor most már csak iszol?
13/15 Panka08 válasza:
20:46 :) AKár mondhatjuk így is. Mivel 2 éve gyógyszermentes vagyok. :)
14/15 anonim válasza:
óvatosan nagyon! amikor szedtem az antidepresszánst, rendszeresen elájultam a bulikban, mert az alkohol és a szer együttesen nálam ezt váltotta ki. igazi "képszakadások" is voltak, holott nem ittam sok italt, bizonyos eseményekre nem emlékeztem, és bizony megcsináltam olyan dolgokat, amit még "sima" részeg állapotban sem tennék meg. engem nagyon kifordított magamból, nem ajánlanám az alkoholt. aki antidepresszánst szed, hangulati problémái vannak, az alkohol eleve tiltólistás kéne, hogy legyen. csak óvatosan!
15/15 anonim válasza:
Én osztom Panka véleményét, énis szedtem, nekem is azt mondta a doki, hogy ihatok, csak utána vegyem be, vagy reggel, viszont nekem még filmszakadás sem volt, komolyan mondom jobban bírtam a piát, mint gyógyszermentes idöszakomban, jah és még másnapos sem voltam soha :)
Ha már nyugtatót is szed az ember érdekedebb a dolog, volt olyan mikor xanaxot kaptam, bevettem délben, este jött egy spontán buli, hát akkor érdekes dolgok történtek, ami inkább ne lett volna.....
Ám meg nem haltam attól sem, persze nem azt mondom te is idd le magad, de ha alkalomadtán kicsit iszogatol nem valószínü hogy bajod lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!