2005 óta vagyok pánikbeteg.6 évig szedtem a Paroxat nevezetű antidepresszánst, mellette mai napig is xanaxot. A Paroxatot kb másfél hónapja hagytam el, persze fokozatos csökkentéssel. Pár hete újra pánikrohamaim vannak. Mit csináljak?
"de ebben most nagyon szeretnék hinni. Ő azt javasolja, hogy szedjek antipresszánst újra"
Ha nagyon hiszel benne, akkor segíteni is fog. Gyógyszer nélkül elveszel, még ha most nem is így látod. Higyjél az orvosnak, és szedd a gyógyszeredet. Komolyabb lehet a bajod, minthogy két imával el tudd intézni. Ha normálisan élni akarsz.
Valahogy nem áll ez nekem össze. 7 éve vagy pánikbeteg, pszichiáterhez jársz, aki rendesen gyógyszerez is. Most visszaestél, és megúsztad xanax-al?
Ha nem nagy kérés: milyen jellegű a pánikbetegséged? Mert ezt a Paroxatot adják alkoholra is. Mármint aki iszik is mellé, és az tesz be a pániknak is. Nekem személyes tapasztalatom, hogy egy sima pánikos, agorafóbiás, szocfóbiás etc., ha rendesen szedi a gyógyszert, és kerüli a stresszt, 6 hónap alatt elfelejti a baját is. Én járóképtelen pánikbeteg voltam, kórházban kezeltek, és meggyógyultam. Nem értem....
Szia!
Bízz Istenben! Ő képes megszabadítani ettől, és nek kell semmi antidepi vagy pszichiáter! Én jobban hiszek Isten szabadításában, mint egy olyan orvos(ok)ban, akik megpróbálnak telenyomni gyógyszerekkel, hogy letompítsanak... 2005óta már meg tudtak volna gyógyítani ezek az orvosok, ha tényleg meg tudnának. Nem gondolod?
Isten Áldjon Téged!
Lehet, hogy félreértek valamit, de lehet, hogy te értesz félre.
Attól, hogy a pszichiáter orvos, a pszichológus pedig "csak" bölcsész, ez nem azt jelenti, hogy a pszichiáter üti a pszichológust.
Sokszor a pszichiáter is csinál pszichoterápiát, mégis azt mondom, hogy ha a legjobbat akarsz magadnak, inkább próbálj ki egy klinikai szakpszichológust. Lehetőleg egy középkorút.
Nekem ez segített, és nem kicsit volt súlyos az állapotom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!