Antidepresszánst szed valaki kombinációba?
Figyelt kérdés
Szedtem már jó néhány fajtát. Eddig a cipralex és a rexetin vállt be, sajnos a cipralex elvesztette hatását napi 25mg se használt semmit.
Kombinációba még nem szedtem antidepresszánst, de lehet most megpróbálkozok vele. Kinek milyen tapasztalata van erről?
2012. márc. 30. 13:49
1/3 anonim válasza:
Ha orvos irányítja, remekül tudnak működni a kombinációk. Ha a Rexetin bevált (SSRI csoport), lehet hozzá adagolni másik SSRI-t, vagy akár tri és tetraciklikust is, egymás hatását módosíthatják (legtöbbször a sedativ hatás erősödik, Rexetinnél a szorongásoldó hatás is).
2/3 anonim válasza:
Én alkohollal szedtem anno ilyeneket és nagyon durva dolgokat művelt. Egyszer érdemes kipróbálni.
3/3 anonim válasza:
Veszélyes mert szerotonin szindrómához vezethet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!