Lehet vény nélkül kapni valami antidepresszánst, vagy valamit, ami javítja a közérzetemet?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 22:54
1/12 anonim válasza:
antidepit természetesen nem, de vannak különféle gyógynövényes bogyók, teák.
Ha ilyesmire van szükséged, menj el egy orvoshoz és ha úgy látja, felír neked valamit.
3/12 anonim válasza:
lehet hülyeségnek hangzik de ne külső dologgal próbáld befolyásolni a handulatod. a tea nekem kevés volt, a gyógyszerre rászoktam. amúgy valeriana drazsé, ha mindenképp VN bogyó
4/12 anonim válasza:
4 dolog is van, ami vény nélkül kapható és legalább annyira befolyásolja a közérzeted, mint bármelyik tabletta:
- mozgás
- sok fény
- társaságban töltött idő
- depresszió esetén: alvásmegvonás
Ha tablettában gondolkodsz, akkor a B-vitamint és a fémeket (cink, szelén stb.) tudom javasolni.
5/12 anonim válasza:
00:23
A valeriánától nagyokat lehet aludni és színeseket lehet álmodni, de a hangulatot csak rontja, "másnaposság" marad utána.
8/12 anonim válasza:
A Valeriánának nullával egyenlő a hatása.Akár egy egész levéllel is beszedhettem volna,semmit nem hatott.ami viszont tényleg jó az a WÖRISHOFENER NERVENPFLEGE,amit akár a Rossmannban is meg tudsz venni,és a 60db-os tégely olyan 1500ft körül van ha jól emlékszem!
9/12 anonim válasza:
"A Valeriánának nullával egyenlő a hatása."
Na ne viccelődjünk.
10/12 anonim válasza:
Úgy értem rám nézve...Ha a Valeriana Relaxról beszélünk.Ezt nem tettem hozzá.Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!