2 hete antidepresszánst szedek pánik betegségre, lehetséges hogy attól nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 05:01
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor nekem nem jó ez a gyógyszer?
2012. máj. 7. 05:38
3/13 anonim válasza:
Az antidepresszáns a rengeteg mellékhatásával hosszú távon senkinek nem tesz jót.
Nagyon sok természetes, mellékhatások nélküli gyógymód van amivel kikerülheted a gyógyszereket.
4/13 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy tőle. Sajnos nem igazán jó szer, inkább az orbáncfüvet javaslom
5/13 anonim válasza:
Az antidepi hatása hetek alatt áll fel.
A kezdeti időszakban az is előfordulhat hogy rosszabbul leszel mint előtte.
Várj még 2 hetet és ha nem javul a helyzet, mondd az orvosnak hogy adjon másikat.
6/13 anonim válasza:
A mellékhatása akár órák alatt is beállhat, sőt egy óra alatt is, azonban a jó hatására legalább hetekig kell várni.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kaptam mellé xanaxot is, de azt nm akarom szedni, inkább szenvedek egy kicsit hátha tudok majd aludni tőle. Ha nem irány a doki.
2012. máj. 7. 14:21
8/13 melvin válasza:
Inkább próbálkozz a természetes készítményekkel.Homeopátiás szerek! vagy egy jó kinezológus tud segíteni!Ha a lelki háttér,az ok nincs feltárva és megszüntetve,addig nincs tökéletes gyógyulás,a panaszok újra és újra kiújulnak évek múltán...
9/13 anonim válasza:
Nem biztos,hogy a gyógyszerek jelentik a megoldást.Létezik már mindenki számára elérhető számos alternatív megoldás. Stresszoldás,harmonizáló-energetizáló kezelések,stb.Nekem pl.a Ram masszázs segített.Persze a választás a Tiéd!
10/13 anonim válasza:
Az antidepresszánstól nem tudsz aludni. Két hónap is lehet mire beépül a szervezetbe. Nem véletlenül adják mellé a nyugtatót! Nekem egyáltalán nem vált be amikor szorongásos időszakom volt. Hónapok után is rosszul voltam tőle és aludni sem tudtam. Én a Xanaxot szedtem csak napi 2x1/2 szemet a 0,25-ösből egy évig. Ez engem teljesen meggyógyított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!