Szed valaki egyszerre több fajta antidepresszánst? Milyeneket? Bevált?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 14:55
1/4 anonim válasza:
az orbáncfű tea! (nekem a következő vált be:)
2 hétig: az egyik nap 3 a másik nap 4 csésze orbáncfű tea
majd 1 hónapig: az egyik nap 3 a másik nap 2 csésze orbáncfű tea
majd ha letelt az egy hónap is, akkor onnantól napi 1-2 csésze.
a teát úgy készítsd el, hogy egy csésze teához 2 kiskanál teát teszel. az elsőt reggel főzd meg, ami elfogyasztandó helyben, majd a napi maradék adagodnak megfelelő teát lefőzöd, és kis üvegben szállítmányozod magaddal.
nekem ezt az egyik orvos ismerősöm mondta, aki jártas a pszichiátriában. ha erősnek érzed, akkor menj szakorvoshoz!
a tea a gyógynövény szaküzletben megvásárolandó, mert a vadon gyűjtött, vagy otthon termesztett veszélyes lehet...
2/4 anonim válasza:
Az orbáncfű tea napallergiát okozhat.
3/4 anonim válasza:
szintetikusat semmiképpen se szedjél! nagyon nehéz leszokni róluk, nekem volt egy menetem vele... viszont az orbáncfűtea napközben, nyugtató teakeverék este csodákat művelt velem. igaz nem volt olyan intenzív erős hatásuk, mint a kapszuláknak, de pont ettől természetes, és nem torzítja el a személyiségedet sem.
4/4 anonim válasza:
jajj, nem kell annyira nagyítani a gyógynövények mellékhatásait! nekem eddig egy se jelentkezett, pedig jópár éve használom. ennyi erővel a Xanax biztos öngyilkosság, sőt nagyon valószínű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!