Mit tegyek annak érdekében hogy leküzdjem ezt a fajta szorongást, vagy pánikrohamot, ami utazás közben tör rám?
Szóval odáig jutottam, hogy nem merek felszállni a buszra, vagy ha felszállok, akkor 1-2 megálló után le kell szállnom. Ez általában akkor van ha megyek valahová. Ha már hazafelé tartok, akkor simán kibírom. Az autózással szintén, rövid távon még elviselem, de legutóbb, amikor elindultunk kb 30 km-re, iszonyatos félelem és szorongás tört rám. Remegett a kezem, lábam, alig kaptam levegőt. Azt akartam hogy megálljunk, ami ugye lehetetlen olyankor.
Nagyon el vagyok keseredve..én a nyáron szerettem volna elutazni valahova, de úgy látszik nem lesz belőle semmi.
24 L
Én pont az ellentéted vagyok. autó, busz, vonat jöhet, de gyalog néha még az se megy, vagy nehezen, hogy odamenjek az autóig. Az segít, ha valaki fogja a kezem vagy ilyesmi.
Neked nem jobb úgy, ha nem egyedül utazol? Bár ez csak ideiglenes megoldás, hosszú távon legjobb, ha pszichológushoz vagy pszichiáterhez mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!