Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezzel a fajta hipochonderségge...

Ezzel a fajta hipochonderséggel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Például olyan erős roham szerű szédülést tudok magamnak előidézni hogy kb pánikrohamot kapok tőle meg ilyen klausztrofóbia szerű tüneteket mindegy hol vagyok.

(a szédüléstől félek a legjobban talán ezért pont szédülök)

2012. máj. 20. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:

mire hármat számolok elkezdesz szédülni.....

egy... úgy érzed a világ lassan elkezd forogni körülötted, azt gondolod, valami ilyesmi lehet érezni a Föld forgását.

kettő.. félsz, hogyha megint szédülni kezdesz, akkor újra eluralkodik rajtad a pánik, a bezártságérzet.

három.

2012. máj. 20. 00:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem jött be f*szmadár
2012. máj. 20. 01:26
 3/5 anonim ***** válasza:

voltál orvosnál ezekkel a tünetekkel? nem feltétlenül csak hipochondria miatt lehet ez

egyébként, ha ez vigasztal, én elszédültem miközben írtam :D

hipochondria és pánikbetegség (infarktustünetek -> pánik) jellemző rám is :(

2012. máj. 20. 01:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Járok pszihológushoz , általában csak nagyközönség előtt jön rám de akkor ájulás formájában (bár még nem ájultam el csak a szédelgés volt meg ) gondolom ez ilyen menekülési reakció akar lenni... Meg néha itthon is rámjön ha rágondolok hogy fúú de sz*r meg ijesztő és rossz és meghalok és bla bla. És ilyenkor bepánikolok csak nem leszek jobban mert tulajdonképpen nincs mi elől elfutni.

na de nem is írom tovább mert sz*rul leszek.

2012. máj. 20. 01:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor üdv a klubban:D

Én kitalálom, h melegem van, és belázasodok.. meg stb.. együtt lehet vele élni no para..csak nyugodj meg amikor elkezdődik.

2012. máj. 22. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!