Ezzel a fajta hipochonderséggel mit lehet kezdeni?
Például olyan erős roham szerű szédülést tudok magamnak előidézni hogy kb pánikrohamot kapok tőle meg ilyen klausztrofóbia szerű tüneteket mindegy hol vagyok.
(a szédüléstől félek a legjobban talán ezért pont szédülök)
mire hármat számolok elkezdesz szédülni.....
egy... úgy érzed a világ lassan elkezd forogni körülötted, azt gondolod, valami ilyesmi lehet érezni a Föld forgását.
kettő.. félsz, hogyha megint szédülni kezdesz, akkor újra eluralkodik rajtad a pánik, a bezártságérzet.
három.
voltál orvosnál ezekkel a tünetekkel? nem feltétlenül csak hipochondria miatt lehet ez
egyébként, ha ez vigasztal, én elszédültem miközben írtam :D
hipochondria és pánikbetegség (infarktustünetek -> pánik) jellemző rám is :(
Járok pszihológushoz , általában csak nagyközönség előtt jön rám de akkor ájulás formájában (bár még nem ájultam el csak a szédelgés volt meg ) gondolom ez ilyen menekülési reakció akar lenni... Meg néha itthon is rámjön ha rágondolok hogy fúú de sz*r meg ijesztő és rossz és meghalok és bla bla. És ilyenkor bepánikolok csak nem leszek jobban mert tulajdonképpen nincs mi elől elfutni.
na de nem is írom tovább mert sz*rul leszek.
Hát akkor üdv a klubban:D
Én kitalálom, h melegem van, és belázasodok.. meg stb.. együtt lehet vele élni no para..csak nyugodj meg amikor elkezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!