Így átverhetem a légitárságot? Kutyadoki segitsegevel?
amivel utaznek nem szallit stafykat.azon gondolkodtam hogy elmegyek allatorvoshoz hogy elvesztettem az egeszsegugyi konyvet es allitson neki ujjat ki anelkul hogy rairna a fajtajat,vagy a sajat kutyadokimmal megprobalnam megbeszelni.kineztere pedig a legitarsasag fel kellene hog engedje ha nem szerepel a konyveben a fajtaja.
Szerintetek ez igy megoldhato?
reménytelen, hacsak nincs törzskönyved egy másik fajtáról a reptéren lévő állatorvos dönt.és ő visszadobja.
egészségügyi könnyvvel nem is tudsz utazni,útlevél kell
biztos hogy remenytelen?
nem hagyom itt a kutyam.de nem tudom hogyan utazzak vele,a szallitocegek meg egy rakas penzt kernenek el,es amugysem engednem idegen kezekbe.arra is nehez volt raszednem magam hogy tuleli a repulest.:)
nem egy ket napra megyek hanem egesz nyarra,meg kolyok,es jol haladok a nevelesevel.a masik meg hogy nem tudnam kire bizni,es nem is akarnam hisz az en kutyam,mellettem a helye.
a kutyaszalloda pedig kizarva.nem lesz az en kutyam kennelbe zarva,nem bizom az ilyenekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!