Tényleg rövidebb ideig él, aki nyugtatót, antidepresszánst szed?
Pánikbetegségem miatt több éve élek együtt ezekkel a gyógyszerekkel, és azt mondta a doki, hogy a megfelelő életminőséghez életem végéig szednem kell őket. Csakhogy azt hallottam, hogy ezek a gyógyszerek az évek alatt tönkreteszik a májat, a szivet, így aki ilyet szed az jóval rövidebb ideig fog élni, mint aki nem él ezekkel. Mióta ezt hallottam tiszta depis vagyok és el akarom hagyni ezeket a gyógyszereket.
Tényleg igaz ez amit mondtak nekem, tényleg jóval rövidebb ideig fogok élni a nyugtató és az antidepresszáns miatt?
A pánikbetegséget például pszichológus nagyon jól tudja kezelni! Egy csomót segít neked, hogy elmúljanak a tüneteid, meg jól éred magad. És gondolj csak bele, mennyi pénzt kell kifizetned életed végéig (ami a gyógyszerek mellett hamarabb eljön) a gyógyszerre. Szerintem ha összeszámolod, hogy 20 év alatt mennyit költesz rá, akkor boldogan fogod kifizetni egy pszichológusnak az óradíjat, amiért pár hónap alatt segít neked meggyógyulni.
Én is pánikos voltam, meg szorongtam, főleg tömegben, meg tömegközlekedéskor. Nekem nagyon sokat segített a pszichológus. És annyival jobb úgy élni, hogy nem vagy bogyókhoz kötve!
Van ez az alapítvány ( [link] ), és én oda jártam egy pszichológushoz. Szokolai Árpád a neve, és nekem ő segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!