Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ajánlanátok nyugtatót ami...

Ajánlanátok nyugtatót ami segithet a bajomon, vizsgáknál vagy ha fel kell szólalni annyira ideges és feszült leszek hogy alig birok kinyögni valamit és még a hangom is van hogy megremeg annyira stresszelek, borzasztó ciki?

Figyelt kérdés
inkábbb nem felek még ha tudom is ötösre .egyszer probáltam egy nyugtatót vmi vényköteles egy szemet kaptam be vizsga előtt de nem tudom mi volt a neve és teljesen nyugodt voltam olyan jó érzés volt csak nagyon álmos lettem és volt hogy egyszerűbb szavak se jutottak eszembe de amúgy jól vizsgáztam.

2012. máj. 17. 12:26
 1/10 A kérdező kommentje:
*felelek
2012. máj. 17. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:
valeriana
2012. máj. 17. 12:31
 3/10 A kérdező kommentje:
az van most is itthon de semmit nem használ azért szeretnék véynkötelest mert az biztos tényleg hatásos
2012. máj. 17. 12:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne szokj hozzá. Én is próbáltam ezt, volt olyan vizsga, ahonnan úgy küldött el a prof, hogy "legközelebb legalább tegyen úgy, mintha érdekelné az anyag". Pedig csak kómás voltam a nyugtatótól.
2012. máj. 17. 12:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is a Valerianát javaslom, de nem a tablettát, hanem az őrölt macskagyökeret (Valeriana officinalis), egy pohár joghurtba belekeverve. Bioboltokban kapható. Sajnos egy idő után tényleg álmosít, de nem okoz függőséget (a tabletta sem).

Másik módszer a csoki!

Vizsga előtt agy tábla csoki a benne lévő boldogsághormon miatt javít a szorongáson (mondjuk teljesen nyugodt nem leszel tőle), ráadásul az agyműködésre serkentőleg hat!

2012. máj. 17. 13:11
 6/10 anonim ***** válasza:
*egy tábla csoki
2012. máj. 17. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Mondd el a panaszaidat a háziorvosnak, és ő majd ír fel xanaxot vagy frontint.
2012. máj. 17. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Rudotelből 1/2 szem nem olyan erős, mint a Xanax - Frontin. Nem álmosít el. Stesszes helyzetekben kiváló.
2012. máj. 17. 23:34
 9/10 anonim ***** válasza:

#7-ne, #8-nak.

Sajnos mind a háromra rá lehet kattanni!

Én ezeket nem javasolnám!

2012. máj. 17. 23:40
 10/10 anonim ***** válasza:
ha meg nem szedi a gyógyszereket akkor még idegesebb lesz és végül rámegy az egézségére. kialakulhat többféle autoimmun betegség, magas vérnyomás, colitis ulcerosa, asztma különböző vegetativ tünetek stb... Ezt nem szabad félváról venni. Magyarország 50% szed xanaxot vagy rudotelt, rivotrilt, andaxint stb.... Mégse gondolom hogy függő fél magyarország. Errőla témáról ennyit
2012. máj. 18. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!