Anyukák! Szedett valaki már köztetek antidepresszánst és helyrejött mikor abbahagyta? Mennyi ideig kellett szedni? Könnyen el tudtad hagyni?
Figyelt kérdés
Anyzkák!Szedett már valaki köztetek antidepreszáns szert és helyrejött mikor abbahagyta?Mennyi ideig kellett szedni?
Könnyen el tudtad hagyni?
2012. máj. 22. 09:43
1/2 anonim válasza:
Én szülés utáni depresszoó miatt szedtem. Elég súlyos volt. évig szedtem. Először jól kell lenned, vagyis tünetmentesnek és utána még fél évig kell szedni. Fokozatosan kell elhagyni, tehát nem egyik napról a másikra. Van akinek vannak elvonási tünetei, van akinek nincsennek. nekem voltak, mert nagy dózisban kellett szednem. Fizikai elvonási tünetek voltak, nem pszichés. Szédülés, áramütés érzés a fejben, én úgy mondtam, h bezizzent az agyam:) Elég kellemetlen, de elviselhető, nekem sokáig tartott, kb. 2 hónapig. De ez még mindig jobb, mint a depresszió.
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok, kimaradt, h 1 évig szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!