Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, akiknek a kisfiánál...

Anyukák, akiknek a kisfiánál le volt tapadva a fütyijére a bőr, magától helyrejött idővel, vagy orvosi beavatkozásra volt szükség?

Figyelt kérdés

Szédülök a sok ellentmondó tanácsoktól, amivel tele az internet és nem tudom mitévő legyek. Kisfiam 2,5 éves és az egyik felénél le van tapadva a bőr. De rendesen tud pisilni, tehát azt egyáltalán nem akadályozza.

Nem tudom mit tegyek.

Még orvoshoz sem merem elvinni, nehogy rossz kezekbe kerüljön és rontson a helyzeten.

2012. márc. 17. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb vidd el egy gyermeksebészhez. A BP. XI. kerület Fehérvári úti rendelőben van a sebészeten egy tündéri aranyos nő, Kiss Mária a neve. A fiamnak 2 évesen hozta rendbe a fütyijét. Neki fitymaszűkülete volt és letapadása is. A fiadnak letapadása van. Minél kisebb, annál hamarabb jobb túl lenni rajta. DE ha a fiad hagyja, hogy TE "gyógyítsd meg" a letapadást, akkor Ftorokort kenőccsel kend be esténként elalvás előtt a fütyije hegyét. Kb. egy zöldborsónyi adagot tegyél rá. Ettől teljesen fellazul a bőr és fürdetésnél apránként fel tudod szedni a bőrt. Minden nap egy picivel feljebb tudod húzni. Próbáld meg előtt Te magad, ha nem megy, vidd el orvoshoz. Sok sikert!!!!!
2012. márc. 17. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, Kiss Margit a neve.
2012. márc. 17. 20:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2012. márc. 17. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

igaz, én nem vagyok anyuka (:DDD), de azért írok egy válaszolok:

nekem is volt ilyen letapadás, olyan 7-8 éves koromig. azt elvittek dokihoz és "felrántották". nem volt egy kellemes érzés, sőt ahogy emlékszem fájt.

sztem minél előbb vidd el dokihoz. nem fognak rontani a helyzeten :)

18\f

2012. márc. 17. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel maximálisan egyetértek!!

Mi is halogattuk a dolgot, mert már a 3. gyerekdoki mondta azt, hogy "á, kérem ez csak sejtes-hormonális letapadás"....A franckarikát. Ha már nem lehet rendesen hátrahízni, az letapadás. Mi a Bethesda kórházba vittük, miután a Madarászban közölte a doki, hogy ezt csak műteni lehet. No a beteshdába adtak krémet, 1 hónapig kenegettük, aztán mikor visszavittük, szépen felrántotta a doki, kb. 2 perc volt. Utána persze ment a nyafi, h "csíp-csíp" (mikor pisilt, kapott rá fájdalomcsillapítót), aztán 2-3 nap múlva megnyugodott. Szóval érdemes akár a fent említett hölgyhöz, vagy akár a Beteshdába elvinni (bp.). De akárhol is laktok, azzal ne érjétek be, h nem kell hozzányúlni, majd.....

2012. márc. 17. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!