Van-e rajtam kívül ilyen ember? 22/F
igen, vannak, pl egy ismerősöm szomszédja már 40 éve nem ment ki a lakásból. kérj egy ismerőstől v baráttól, családtagtól segítséget.
2012. jún. 14. 11:23
Megértem a problémádat, de mondjuk aki 40 évig nem ment ki Ő miből élt, hogy tartottal el magát?
2012. jún. 14. 11:33
2012. jún. 14. 11:38
4/23 A kérdező kommentje:
hát a megoldáson már vagy 5 éve dolgozunk a családommal am nagy családban élek 5-en vagyunk testvérek(bár nővérem már nem lakik itt) vittek kórházba, voltam csoportterápián, pszichiáternél meg minden gyógyszert is szedek bár azt csak most kezdtem és semmi megoldást nem látok... nálam am a saját hibámból alakult kis nem velemszületett mentális gond meg olyan nagyon nagy trauma sem ért ami kiváltott volna ilyet...nálam a könnyű drogok elhagyása váltotta ki ezt a dolgot..és edd az elmúlt 3 évben mingíg előjön de úgy h lerakom a "cuccot" és utánna 1-2 héten belül jön is ez a dolog h nem akarok elhagyni a házat mert az utcán nagyon szarul nagyok meg ilyesmi és eddig mindig áprilisban jött elő és szeptemberig tartott és addig nem hagytam el a házat... ez a sztorim
olyan emberek keresek itt akik nem is akarnak ezen változtatni vagy nem tudnak...
5/23 A kérdező kommentje:
most is ez van h nem tudok kimenni illetve kitudok de 5-10 perc után rámtör a félelem, a gyomrom görcsben, izzadok, kiszárad a szám és folyamatosan úgy érzem h nekem menekülnöm kell mert baj lesz ha nem az emberektől tartok és attól félek h elvesztem a kontrollt magam felett...
Milyen gyógyszereied vannak? Szerintem aki nem meri elhagynia házát az súlyos autista avgy skizofrén. Akik szoronganak azok is félnek, de valóságosnak látjáka helyzetet és tudják hogy alaptalan a félelmük. Neked szerintem súlyos pszichózisod van, és ha nem változol meg akkor bezony a pszichiátrián, avyg valamilyen önkormányzati gondozóban találod magad sok elmebeteggel
2012. jún. 14. 11:52
7/23 A kérdező kommentje:
semmi komoly Apám találta neten ilyen homeopátiás szer Neuroptim, ez előtt meg tavaly írt del antidepresszánst a pszichiáter de azt nem igazán szedtem a helyzet az h én elhiszem h nincs oka a félelmemnek de akkor sem tudom kontrollálni magam...tudom tudom erre valók a gyógyszerek de mivel nem dolgozom nem tudom megvenni magamnak...és azt sem akarom h anyámék kölcsenek a "dilis" "kisfiukra" van elég anyagi gondjuk így is...
azt ugye tudod hogy ha nem próbálod meg újra és újra akkor értelmetlen az életed??? Lúzer vagy és az is maradsz ha feladod
2012. jún. 14. 12:35
Ha már lesz@rod magad akkor legalábba szüleidnek, barátnődnek szerezz egy kis örömet hogy ne legyenek reménytelenül depressziósak. MERT EZZELA HOZZÁÁLLÁSODDAL TÖNKRETESZED AZ EGÉSZ CSALÁDOD ÉLETÉT! HA BENNE EGY SZIKRÁNYI BŰNTUDAT SINCS, AKKOR ÁSD EL MAGAD!!!
2012. jún. 14. 12:36
10/23 A kérdező kommentje:
látom sikerült felbaszni az agyad...bocs
am van nem is kevés nem vagyok szívtelen a lúzerséget meg leszarom azt eddig is tudtam h az vagyok...barátnőm nincs már barátaim sem nagyon szóval így is úgy is értelmetlen az életem a családom meg nem depressziós ettől mert tudják h mi a helyzet megbeszéltem velük már rég. jó az biztos h nem jó nekik nézni h lemondok az életemről de tudják h miért van ez...
Kapcsolódó kérdések: