Öngyilkossági kísérlet után egyből pszichiátria?
Mai napon egy igen gyenge és erőtlen kísérletet tettem az öngyilkosságra. Magyarán, megkötöttem a kötelet és a nyakamban volt a hurok. Közben, ahogy ránehézkedtem volna a nyakammal a kötélre, meggondoltam magam; hogy miért az lényegtelen. Egyértelműen hirtelen felindulásból csináltam, amit csináltam.
A tettemmel nem akartam semmire felhívni senkinek a figyelmét, csupán elegem van ebből az életből. Hiszek a reinkarnációban, logikusnak tartom, ezért kicsit talán merészebben állok az öngyilkosság kérdéséhez, mint mások.
Elvileg részt veszek valamiféle orvosi kezelésben, gyógyszert szedek, havonta egyszer látogatom a pszichiátert. Holnap esedékes a következő alkalom. A kérdésem arra irányulna, hogy ha én elmesélem neki azt, ami ma történt; illetve azt, hogy én minden áldott nap felkötném magam a legszívesebben, akkor történik bármi nemű konzekvenciája az esetnek? Nem szeretnék pszichiátriára kerülni. Pszichológushoz már lassan egy éve nem járok sajnos, mert azok a piszkos anyagiak....
Előre köszönöm a válaszokat. 24/f
Még egyszer köszönöm a válaszokat. Nagyon tetszett az idézet :)
Az utolsó előttinek pedig csak annyit tudok mondani, hogy lehet azok az emberek Brazíliában favillákban laknak, ugyanakkor nagyon is boldogok. Ugyanez igaz az afrikai törzsekre. Ott is mindenki éli világát, és boldogok. Nem kell ide modern technika, vagy pénz, hogy az ember boldog legyen...
Én nem tudom még mindig azt, hogy mi a boldogtalanságomnak az oka. Valami már kezd körvonalazódni, de még mindig nincs meg a probléma... Valahogy a belső gyermek felé kéne nézelődnöm... Van aki jártas ebben a témában?
Kedves Támavezető!
Szeretném azt az örömhírt mondani, hogy van értelme az életnek Jézus Krisztus által! Olvasd a Bibliát, és találkozni fogsz Isten szeretetével. Ő nem akarja, hogy elvesszél (A Biblia szerint az öngyilkosok nem üdvözülhetnek, hanem örök szenvedésben lesz részük), és egy boldogtalan földi életből egy még gyötrelmesebb sötét helyre kerülj! Jézus szeret Téged! Érted halt meg, hogy ha itt elfogadod Őt megváltódnak, örök boldog életet ad neked! Ne öld meg magadban Isten szeretetét!
http://www.youtube.com/watch?v=ISv26njt93k&feature=related
Szeretettel: Attila
Kedves utolsó!
Anyád p.csáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!