Segííítség! Hallucináltam tegnap és nagyon meg vagyok rémülve. Többi lent. Mitől lehet? 18/f
Figyelt kérdés
Néztama tévét és ilyen iszonyat halk hangon hallottam hogy olyan mint a faszom. Nem biztos hogy hallucináltam csak rá gondoltam de nagyon meg vagyok ijedve. Am mostanság nagyon náthás vagyok és ezeket szedem: Ambroxol-Teva, Algopyrin, Strepfen, Nasivin orrcseppből ma már vagy 1 dobozzal csepegtettem, Panadolból vagy 5 szem, Segíííítség!!! Már az általános közérzetes témakörbe is feltettem csak alig válaszoltak.. :P2012. máj. 22. 13:11
11/14 A kérdező kommentje:
köszi utolsó! Remélem nagyon hogy nem komoly mert nagyon szorongok azóta nehogy elmebeteg legyek :P Már bevettem egy xanaxot tegnap este mert vegetativ tüneteim lettek a szorongástól :$
2012. máj. 22. 14:44
12/14 anonim válasza:
ha cska náthás vagy minek szedsz gyógyzsert?
Az orrcseppet érdemes betsartani az ajánlott adagolást, mert a túladagolástól is betagadhat a nyálkahártya és az orrodon nem fogsz egy darabig levegőt venni.
13/14 A kérdező kommentje:
uhh ma már csütörtök van és ez az eset hétfő délután történt. azóta semmilyen hasonló nem történt, de azért még most is kivagyok készülve egy pöppet :P
2012. máj. 24. 16:05
14/14 anonim válasza:
pont egy efféle kérdésbe botlottam az elöbb ugyanezzel a gagyi stilussal kérdezve, nem lepödnék meg ha ugyanaz lenne a kérdezö...nos elsökörben ne nézd a szar tvt.. ne olvasgass minden baromságot. ha ugy érzed bajod van ott vannak a szüleid vagy szakorvos. kész . jesszus te komolyan 18 éves vagy?!uristen 5 panadoltól hallucináció jézusom xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!