Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől hallucináltam?

Mitől hallucináltam?

Figyelt kérdés

Tegnap este szörnyen rosszul éreztem magam, mélyponton voltam. Zuhanyzás közben mikor lenéztem a lábamra és ahogy folyt a víz azt láttam, hogy a vérem folyik végig a lábamon. Majd bárhová néztem azt kerestem mivel vághatnék magamon sebet, és az ollón is meg a borotván a tükrön az én vérem volt. Nagyon rosszul lettem, nem kaptam levegőt, szédültem, úgy éreztem mindjárt elveszítem az eszméletemet.

Fél évig depresszióval kezeltek, már nem szedem a gyógyszert. Most akkor súlyosbodott az állapotom? Vagy mitől lehetett ez? Orvoshoz nem mehetek, mert nincs tb-m.(azért is hagytam abba a gyógyszer szedését,de persze szép fokozatosan, mert tudom,h elvonási tüneteket okozna, már 2 hete nem szedem,eddig nem volt semmi komolyabb rohamom.)

2011. nov. 3. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehtséges hogy az elvonástól.
2011. nov. 3. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok, ugye nem rivotrilt szedtél? Egyedül élsz?
2011. nov. 3. 13:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindkét kérdésedre nem a válasz. De egyébként miben befolyásolja a hallucinációt az egyedül élés? Ezt nem értem. Nem hinném, hogy elvonási tünet, mert egyszer már volt és az mindjárt másnap jelentkezett, nem 2 hét múlva...
2011. nov. 3. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos lehet, hogy visszaesés. Ez a rosszhírem, de van jó is: A következő blogon az antidepresszánsok szedésének lehetséges következményéről olvashatsz, ha a teljes oldalt áttanulmányozod, segítséget is találsz.
2011. nov. 3. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy hozzászokott a szervezetedÉn 2 hete hagytam abba a rossz mellékhatások miatt,de én csak 3 hónapig szedtem majdnem 2 dobozzal.Hát elég pocsékul vagyok,de kitartok ameddig tudok,hogy nem szedem újra.De tartalékként van itthon.Csak el kéne menned egy orvoshoz

vagy egy maszekhoz,hogy ő mit mond erre.

Nekem meg a fúlzúgás tett be,amit 3 hét után észleltem s azóta se múlik.

BORZALMASAK EZEK A GYÓGYSZEREK!

2011. nov. 3. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzáfűznék,hogy ezeket a gyógyszereket nem szabad abbahagyni egyik pillanatról a másikra.Csak fokozatosan.Egy ideig egész aztán fél s negyed.
2011. nov. 3. 18:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2011. nov. 3. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!