Mitől hallucináltam?
Tegnap este szörnyen rosszul éreztem magam, mélyponton voltam. Zuhanyzás közben mikor lenéztem a lábamra és ahogy folyt a víz azt láttam, hogy a vérem folyik végig a lábamon. Majd bárhová néztem azt kerestem mivel vághatnék magamon sebet, és az ollón is meg a borotván a tükrön az én vérem volt. Nagyon rosszul lettem, nem kaptam levegőt, szédültem, úgy éreztem mindjárt elveszítem az eszméletemet.
Fél évig depresszióval kezeltek, már nem szedem a gyógyszert. Most akkor súlyosbodott az állapotom? Vagy mitől lehetett ez? Orvoshoz nem mehetek, mert nincs tb-m.(azért is hagytam abba a gyógyszer szedését,de persze szép fokozatosan, mert tudom,h elvonási tüneteket okozna, már 2 hete nem szedem,eddig nem volt semmi komolyabb rohamom.)
Lehet,hogy hozzászokott a szervezetedÉn 2 hete hagytam abba a rossz mellékhatások miatt,de én csak 3 hónapig szedtem majdnem 2 dobozzal.Hát elég pocsékul vagyok,de kitartok ameddig tudok,hogy nem szedem újra.De tartalékként van itthon.Csak el kéne menned egy orvoshoz
vagy egy maszekhoz,hogy ő mit mond erre.
Nekem meg a fúlzúgás tett be,amit 3 hét után észleltem s azóta se múlik.
BORZALMASAK EZEK A GYÓGYSZEREK!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!