Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Forduljak orvoshoz vagy csak...

Forduljak orvoshoz vagy csak a kialvatlanságtól hallucináltam?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy lehetnek hallucinációi az embernek, ha sokáig nem alszik. Én igazából aludtam, bár nem tudom ez elégnek számít-e. Péntek éjszaka semmi(alkoholt is fogyasztottam,(1üveg bor) már akkor is láttam pár dolgot, ami nem volt ott), szombat délelőtt 1 órát, este 8 órát kisebb megszakításokkal, vasárnapra kipihentnek éreztem magam. Vasárnap éjszaka 4 órát. Reggel mikor felébredtem, semmi problémám nem volt, majd rossz lelkiállapot,később hányinger, szédülés, gyomor fájás, remegés, izületi fájdalmak, hideg végtagok. Majd mikor ez elmúlt jött a hallucináció, meg a félre beszélés, nem értettem miért mondom azt amit mondok. Nem volt ijesztő csak fura. Mintha álmodnék egész végig. Memória az nulla, fél perc múlva elfelejtettem pl. a vonat indulásának idejét. Szedtem fél évig antidepresszánst,pár hete hagytam abba, lehet rosszabbodott a helyzet? Vagy csak kialvatlanság?
2011. nov. 8. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem itt erre senki nem tud diagnózist adni. :s

Úgy gondolom, hogy a fáradtságtól lehetett, de talán jobb, ha orvoshoz fordulsz!

2011. nov. 8. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Es a doki mit mondott, hogyan kell abbahagynod a gyogyszer szedését?
2011. nov. 8. 14:51
 3/6 anonim válasza:
Az alvásmegvonás okozhat zavartságot, logikus gondolkodás rövidtávú elvesztését, mikroálmokat (hallucináció). Hosszútávú alvásmegvonásnál (ami már inkább kínzás) meg is lehet őrülni.
2011. nov. 8. 14:55
 4/6 LadyLee ***** válasza:
A fent írt mennyiségű alvás mellett szerintem - önmagában a kevés alvás miatt szerintem nem fogsz hallucinálni, hiszen egyedül péntek este nem aludtál, utána szombaton kifejezetten sokat, a vasárnapi 4 pedig szintén nem annyira kevés, hogy ilyesmit okozhasson. Azonnal fordulj orvoshoz.
2011. nov. 8. 14:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Fokozatosan hagytam abba a gyógyszer szedését. Egy nap kettőt kellett, aztán már csak egyet szedtem 2 hétig, aztán 1 hétig minden másnap egyet, aztán egy hétig felet minden másnap.
2011. nov. 8. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még nem ürült ki az antidepi a szervezetedből. Az is lehet, hogy az alkoholra allergiás vagy és ez okoz tüneteket. Ha mentális betegséged volt, akkor nagyon bátor vagy, hogy ennyi alkoholt mertél elfogyasztani, így bármikor kiújulhat a betegséged.
2011. nov. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!