Általános nyugtalansággal, idegességgel, álmatlansággal, és a stressztől ill. a kialvatlanságtól való állandó (tényleg állandó) fejfájással lehet-e háziorvoshoz fordulni? Vagy ő egyből máshová küld majd?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 23:35
1/5 anonim válasza:
Valószínű elküld majd pszichiáterhez. Valami stresszoldót kellene szedned, vagy relaxálnod. Az ilyen egyéneknél mint te a fejfájást általában a nyaki izom görcsössége okozza. Jó tenne neked még egy masszőr is, aki kíméletesen, és nem erőssen átgyúr, fellazítja a nyaki és gerinc izmaidat.
2/5 anonim válasza:
Az is lehet azt mondaná vegyél valerianat, aztán néha vegyél be egyet :) Én egyszer bevettem egyet, és tökre elfáradtam, mentem is aludni egyből.
3/5 anonim válasza:
Mielőtt dokihoz mész, próbáld ki, hogy napi egy literrel több vizet igyál meg, és szedj napi egy Magne B6-ot. Velem csodát tett. Egy próbát megér.
4/5 anonim válasza:
Vizsgald meg az eletmododat, hogy egeszsegesen etkezel, mozogsz-e eleget, s milyen a kornyezet, ahol elsz.
Mielott elkezdenel valamilyen gyogyszert szedni, elotte megprobalhatnad a gyogynoveny nyugtato teait fogyasztani,
mivel hatasos, ugyanugy, mint egy gyogyszer, viszont
ennek nincs mellekhatasa.
Herbaria, Hangulatjavito v. nyugtato teakevereket igyad.
Ha teheted akkor probalj meg relaxalni, es friss levegon setalni.
5/5 anonim válasza:
Hasonló problémám volt nekem is, a háziorvos is Magne B6-ot ajánlott. Gyógynövényes készítményeket is próbáltam, pl. Nervenpflege tabletta, Herbária Nyugtató teakeveréke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!