Segííítség! Hallucináltam tegnap és nagyon meg vagyok rémülve. Többi lent. Mitől lehet? 18/f
Én is elmebeteg vagyok, és magamon is röhögök :D
És ? :)
Egyébként nem zavar ha lepontozol.
Talán ha lenne annyi eszed hogy nem szedsz összevissza mindent akkor nem haluznál okoska ..
A többiek meg úgy is felpontozzák mindhárom válaszomat, mert látják hogy egy gyógyszerfüggő p*öcs pontozott le :P
Előre is köszönöm nektek:)
Vissza is adom:)
Viccesek az eddigi válaszok. :D
A hallucináció lehet akár a gyógyszerek mellékhatása is, bár megvallom, nem néztem utána a hatóanyagaiknak. Az, hogy nagyon halk hangon hallottál valamit, lehet akár csak egy képzelődés, egy nagyon erősen megszólalt belső hang is, nem feltétlenül hallucináció. Konkrétan hallás-érzeted volt, vagy csak érezted, mintha ezt hallottad volna? Hol szólalt meg a hang? Valahol a szobában vagy a fejed középpontjában vagy egy megfoghatatlan "helyen"? Ha utóbbi, akkor ez inkább csak erős képzelet. Írtad, hogy most testi betegségre szedsz gyógyszert. Betegségek során előfordul, hogy furcsa dolgokat tapasztal az ember, a lázálmok például ennél ezerszer durvábbak. Egy barátom gyerekkorában nagyon betegen, lázasan egy egész éjszakán keresztül egy fraktálban zuhant, mégsem elmebeteg. (nagyon :D)
Ha nagyon aggaszt a dolog, menj el háziorvoshoz, bár ő valószínűleg azt fogja mondani, hogy ez csak egy egyszeri eset volt és hogy menj vissza akkor, ha előfordul még a jövőben. Én nem spiláznám túl a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!