Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segííítség! Hallucináltam...

Segííítség! Hallucináltam tegnap és nagyon meg vagyok rémülve. Többi lent. Mitől lehet? 18/f

Figyelt kérdés
Néztama tévét és ilyen iszonyat halk hangon hallottam hogy olyan mint a faszom. Nem biztos hogy hallucináltam csak rá gondoltam de nagyon meg vagyok ijedve. Am mostanság nagyon náthás vagyok és ezeket szedem: Ambroxol-Teva, Algopyrin, Strepfen, Nasivin orrcseppből ma már vagy 1 dobozzal csepegtettem, Panadolból vagy 5 szem, Segíííítség!!! Már az általános közérzetes témakörbe is feltettem csak alig válaszoltak.. :P
2012. máj. 22. 13:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Ezt most valóban kérdezik, vagy csak hallucináltam ? :D
2012. máj. 22. 13:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez nem fake kérdés úgyhogy légyszíves válaszoljatok. de csak olyan aki jártas a témában..Köszönöm!
2012. máj. 22. 13:19
 3/14 A kérdező kommentje:
ya és első ezért a beszólásodért lepontoztalak.. Remélem a családtagjaid vagy majd a gyereked elmebeteg lesz és röhöghetsz a tünetein. Pfujj de egy undorító bunkó gyerekvagy :P
2012. máj. 22. 13:21
 4/14 anonim ***** válasza:
34%

Én is elmebeteg vagyok, és magamon is röhögök :D

És ? :)

Egyébként nem zavar ha lepontozol.

Talán ha lenne annyi eszed hogy nem szedsz összevissza mindent akkor nem haluznál okoska ..

2012. máj. 22. 13:24
 5/14 anonim ***** válasza:
48%

A többiek meg úgy is felpontozzák mindhárom válaszomat, mert látják hogy egy gyógyszerfüggő p*öcs pontozott le :P

Előre is köszönöm nektek:)

Vissza is adom:)

2012. máj. 22. 13:25
 6/14 A kérdező kommentje:
b@szdmega gyógyszereket náthára szedem és nem vagyok függő tőlük. Mondjuk ah egy kicsit is tisztában lennél velük, tudnád hogy mind vénynélküli és egyik sem okoz függőséget. Olyan laikus vagy kiscica hogy az már nekem fáj.
2012. máj. 22. 13:29
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
Jajj bocsi cicám :P
2012. máj. 22. 13:30
 8/14 A kérdező kommentje:
uhh szánalmas vagy.. te egy amolyan lúzer kötekedő ember vagy aki semmit nem tudott megvalósítani az életében. Mire jó neked hogy folyton beszólogatsz? Rájöttem hogy az ilyenekkel mint te vagy nem érdemes foglalkozni mert annál jobban csinálod.. Egy olyan szarevő, szarrágó vagy hogy az hihetetlen. Tuti hogy egy munkanélküli elcseszett életű balek vagy aki csak abban leli az örömét ha másnak elb@ssza a napját és a kedvét. köszi, de ez volt az utolsó válaszom, mert egyszerűen lesz@rni se érdemes téged
2012. máj. 22. 13:35
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
Hehehe.
2012. máj. 22. 13:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Viccesek az eddigi válaszok. :D

A hallucináció lehet akár a gyógyszerek mellékhatása is, bár megvallom, nem néztem utána a hatóanyagaiknak. Az, hogy nagyon halk hangon hallottál valamit, lehet akár csak egy képzelődés, egy nagyon erősen megszólalt belső hang is, nem feltétlenül hallucináció. Konkrétan hallás-érzeted volt, vagy csak érezted, mintha ezt hallottad volna? Hol szólalt meg a hang? Valahol a szobában vagy a fejed középpontjában vagy egy megfoghatatlan "helyen"? Ha utóbbi, akkor ez inkább csak erős képzelet. Írtad, hogy most testi betegségre szedsz gyógyszert. Betegségek során előfordul, hogy furcsa dolgokat tapasztal az ember, a lázálmok például ennél ezerszer durvábbak. Egy barátom gyerekkorában nagyon betegen, lázasan egy egész éjszakán keresztül egy fraktálban zuhant, mégsem elmebeteg. (nagyon :D)

Ha nagyon aggaszt a dolog, menj el háziorvoshoz, bár ő valószínűleg azt fogja mondani, hogy ez csak egy egyszeri eset volt és hogy menj vissza akkor, ha előfordul még a jövőben. Én nem spiláznám túl a dolgot.

2012. máj. 22. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!