Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Segiiitség, kétségbe estem. Miert nem akarja?
Hány éves a gyereke? Meddig kellene várnod a saját gyermekre? 16-18 évet? Te hány éves vagy? Elvett már?
Ne haragudj a sok kérdésért, de nekem úgy tűnik, hogy ez csak ürügy a párod részéről.
Vagy azért nem szeretne gyermeket újra, mert már van egy neki, vagy esetleg először szeretné megteremteni neki az anyagi/családi körülményeket.
"mert fél hogy elvesziti mivel ha a volt csaja megtudja hogy vagyok en neki elviszi a picit"
Mit érdekli a volt csaját kivel van együtt, a volt pasija? Ő.ő
Nem gondolom, hogy emiatt nem láthatná a picit. Apaként vannak jogai. Ha csak nem egy erőszakos tuskó, szinte lehetetlen, hogy a gyerekét ne láthassa miattad.
Viszont te biztos vagy benne, hogy most szeretnél picit?
Elég zűrös a történet.
Attól, hogy közös gyereketek lenne, ha megtudná a volt csaja (gyanítom tőle van a gyerek, csak lemondott róla vagy az apának ítélték oda) akkor se tudná elvinni a gyereket...
Hány éves a gyerek most?
Te hány éves vagy?
Párod mennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!