Miért van az, hogy minél több a teendőm, annál inkább nem csinálok semmit?
Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem, hogy képtelen vagyok határidőn belül mindent megcsinálni, ezért inkább semmit se csinálok, de még az itthoni teendőimet is halogatom, és rengeteget alszom, fáradt vagyok, pedig semmit se csinálok... :( Aztán meg csak szidom magam, hogy mégis miért nem csináltam meg?! Mit lehet ezzel kezdeni? Ti hogyan osztjátok be az időt?2012. máj. 16. 11:18
21/21 anonim válasza:
A koffein nem jó, stresszelsz tőle, és még annyira se fog menni, viszont ami nekem bevált, az a ginseng-ginko-biloba kombináció, ezek segítenek koncentrálni úgy, hogy közben nyugodt is tudsz maradni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!