Miért nem tudok elaludni?
Figyelt kérdés
3 napja nem aludtam.Akárhogy próbálom nem tudok elaludni.Nem tudok odafigyelni semmire,de egyszerűen nem tudok elaludni.Mit csináljak?
14/l
2012. máj. 14. 05:24
1/4 anonim válasza:
Lefekvés előtt igyál meg egy csésze mézes langyos tejet, vagy egy csésze citromfű teát. Feküdj le húzzál ki minden elektromos készüléket a szobádban a konnektorból, csukd be a szemed, és próbálj meg magadban 100-tól, egyesével visszafelé számolni.
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt hasonlo esetem de en azert nem birtam aludni mert nagyon ki voltam faradva hiaba voltamalmos mire oda kerultem h na lefekszem semmi es igy ment jo nekem csak 2 napig de nem birtam el aludni,erre marmindent en is ki huzgaltam az arambol kuss votl a szobaba akkorsem.erre most komolyan meg ittam 1 uveg sort el almositott es ugy el aludtam mind a huzat :) esteleg ( pl fel ideg csilapoitot tudok meg ajanlani) de akk a sort hagyd ki
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,ki fogom próbálni:)
2012. máj. 14. 12:25
4/4 anonim válasza:
Én erre bármikor bealszom: www.esnips.com/displayimage.php?pid=1528095
Kicsit hülyeségeket beszél, de ha lazítasz, lassítod a légzésed, akkor tuti a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!