Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek elaludni! Már a 3....

Félek elaludni! Már a 3. napja hogy Hitlerrel álmodok ez normális?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok .

Szerda éjszaka azt álmodtam hogy egy bunker folyosòján futok..de nem tudom mi elől..nagyon rémisztő volt..de nagyon élethű volt az egész..majd egy ajtohoz ertem amit kinyitottam es ott volt Hitler!!

a kövi éjjel is ezvolt...csak egy utcan voltam es ott is ott volt..

tegnap este mar elaludni nem mertem..de csak elaludtam es kezet fogott velem!!

Hihetetlenül félek...mindenki nyugtatgat ...de a mai nap olvastam hogy egy volt dél amerikai indián törzs szerint ha egy halott emberrel álmodunk napokon keresztul akkor az ő lelke akar belénk szállni elpusztítani a mienket és feladatát folytatni!!! nem merek aludni halálfélelmem van es folyamatosan remegek...szüleim is már aggodnak..

Szerintetek mit elmenjek orvoshoz?? :// legyszike ertelmes emberek irjanak...

2012. ápr. 7. 21:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
úramisten és a TV2-n is valami hitleres opera megy mostmar kibszottul kivagyok :'(((((((
2012. ápr. 7. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:

A TV2-n, a Producerek című film megy, nyugi!

Egyébként, nem láttál olyan filmet, vagy olvastál könyvet, ami Hitlerrel, a Harmadik Birodalommal stb. volt kapcsolatos?

2012. ápr. 7. 21:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem olvastál valami könyvet, vagy néztél filmet a témában? Azok azért elég súlyosak tudnak lenni, lehet, hogy ez hatott rád így. Ne aggódj, nyugodj meg! Olvass valami kellemeset, vagy nézz valami limonádé filmet, ami kikapcsol, halgass zenét, és ne félj biztonságban vagy a szüleiddel, valami nagyon megérintett lekileg, ennyi az egész. Gondolj magyar szokásokra, ne dél amerikai beszívott indiánok fantáziáira:) Az élet szép, Hitler meghalt, te pedig rosszat álmodtál.
2012. ápr. 7. 21:36
 4/13 A kérdező kommentje:

köszi nyugtatást..:) .épp ezaz hogy nemis gondoltam rá vagy hallotam már vagy 1 honapja ..:( ilyen véletlen nincs hogy 3napja rolaalmodom es mèg a tv-be is azmegy...delelott a bukás volt a cinemaxon...delutan hitler haltabora a nationel geon..es mostis valami vele kapcsolatos...:(( valami jel lehet? vagy á énmar megőrultem...>< nem tudok nem rá gondolni...a barátom átjön aludni..hátha jobblesz..

veletek volt amugy már ilyen?? :(

2012. ápr. 7. 21:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Ilyen ráérzős, megérzős dolgok sokszor, biztos nagyon érzékeny vagy, konkrétan ilyen több napig tartó rémálom nem. Na majd a barátod elfeledteti veled:)
2012. ápr. 7. 22:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja, és ha egy hónappal ezelőtt viszont halottál, foglalkoztál a dologgal, akkor ez még bőven lehet annak a hatása! Az álmok nem feltétlenül azonnal az élmények után jelentkeznek.
2012. ápr. 7. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Képzeljétek el, hogy a barátja beállít oldalra-fésült hajjal és méretre-vágott kis bajusszal.
2012. ápr. 7. 22:20
 8/13 anonim ***** válasza:

hát ha ez megnyugtat kb 16 éves koromtól voltak ilyen álmaim rendszeresen több évig, most 22 vagyok és már pár éve nem álmodok ilyet :)

az álmok csak álmok, nem kell olyan nagy jelentőséget tulajdonítani nekik, és nem kell bedőlni minden babonának :)

2012. ápr. 7. 23:06
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
Mi a f a s z é r t félsz Hitlertől? Egyáltalán mi (volt) a probléma vele?
2012. ápr. 11. 22:02
 10/13 anonim ***** válasza:
47%
Tán azért, mert egy világháborút és rengeteg halottat eredményezett az úriember "áldásos" tevékenysége.
2012. ápr. 11. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!