Félek elaludni! Már a 3. napja hogy Hitlerrel álmodok ez normális?
15 éves lány vagyok .
Szerda éjszaka azt álmodtam hogy egy bunker folyosòján futok..de nem tudom mi elől..nagyon rémisztő volt..de nagyon élethű volt az egész..majd egy ajtohoz ertem amit kinyitottam es ott volt Hitler!!
a kövi éjjel is ezvolt...csak egy utcan voltam es ott is ott volt..
tegnap este mar elaludni nem mertem..de csak elaludtam es kezet fogott velem!!
Hihetetlenül félek...mindenki nyugtatgat ...de a mai nap olvastam hogy egy volt dél amerikai indián törzs szerint ha egy halott emberrel álmodunk napokon keresztul akkor az ő lelke akar belénk szállni elpusztítani a mienket és feladatát folytatni!!! nem merek aludni halálfélelmem van es folyamatosan remegek...szüleim is már aggodnak..
Szerintetek mit elmenjek orvoshoz?? :// legyszike ertelmes emberek irjanak...
A TV2-n, a Producerek című film megy, nyugi!
Egyébként, nem láttál olyan filmet, vagy olvastál könyvet, ami Hitlerrel, a Harmadik Birodalommal stb. volt kapcsolatos?
köszi nyugtatást..:) .épp ezaz hogy nemis gondoltam rá vagy hallotam már vagy 1 honapja ..:( ilyen véletlen nincs hogy 3napja rolaalmodom es mèg a tv-be is azmegy...delelott a bukás volt a cinemaxon...delutan hitler haltabora a nationel geon..es mostis valami vele kapcsolatos...:(( valami jel lehet? vagy á énmar megőrultem...>< nem tudok nem rá gondolni...a barátom átjön aludni..hátha jobblesz..
veletek volt amugy már ilyen?? :(
hát ha ez megnyugtat kb 16 éves koromtól voltak ilyen álmaim rendszeresen több évig, most 22 vagyok és már pár éve nem álmodok ilyet :)
az álmok csak álmok, nem kell olyan nagy jelentőséget tulajdonítani nekik, és nem kell bedőlni minden babonának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!