Hitlerrel álmodok ez normális?
Bővebben azt álmodtam h vacsoráztunk voltak ott más náci tisztek is tisztán láttam a horogkeresztet a karukon és és jó volt a hangulat németül beszéltünk pedig nem tudok, egyébként soha nem foglalkoztam vele nem is hallottam mostanába róla sehonnan.
Ez mitől lehet?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hitler reinkarnációja vagy:D
Egy emleket tarsitasz, stb egyszer probalj meg vissza emlekezni 1 jo hosszu beszelgetes utan hogy hogy is kezdodott.
Sokszor tejesen oda nem illo dolgok jutnak eszunkbe .
En pl egyszer azt allmodtam hogy csotanyok haboruznak egy tarsasjatekon es meg olyan aranyos kalapjuk is volt.:)
naná. Már én is álmodtam vele:D:D
Németül beszéltem egész álmomban és igyekeztem elhitetni vele hogy szőke kékszemű német bombázó vagyok magyar létemre, miközben igyekeztem menteni az embereket :D:D:D
óó tényleg te nem Cartman vagy?:D
nekem olyan férfi kell mint ő csak mondjuk..hát igen, férfi kiadásban és nem negyedikesen xd
Teljesen normális.
Isten áldja Adolf Hitlert.
Attól függ, milyen érzés volt. Élvezted, vagy nyomasztó?
Ha az utóbbi, tuti nem vagy rasszista. Egyszer az osztállyal néztünk egy ilyen kisfilmet...Nagyon megérintett. Nagyon durva. =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!