Hitlerrel álmodok ez normális?
Figyelt kérdés
Bővebben azt álmodtam h vacsoráztunk voltak ott más náci tisztek is tisztán láttam a horogkeresztet a karukon és és jó volt a hangulat németül beszéltünk pedig nem tudok, egyébként soha nem foglalkoztam vele nem is hallottam mostanába róla sehonnan.
Ez mitől lehet?
2011. júl. 19. 20:29
11/12 anonim válasza:
én egyszer azt álmodtam hogy zsidó vagyok és a náci tisztek kutyákkal őrzik azt ahova be vagyunk zárva.. szöges kerítés meg minden.férfi voltam,pedig nő vagyok. volt három lányom és egy feleségem,akiket nem tudtam megmenekíteni és elválasztottak tőlük. a börtönben jött a felmentősereg,de én már reményvesztett voltam,gyenge, és nem tudtak rajtam segíteni meghaltam. nemtudom,vagy korábbi életem volt,vagy egyszerűen a túl sok töri tanulás ment az agyamra
12/12 anonim válasza:
Hallod én is XDD de en az elmult hetekben sorra minden nap. Azzal kezdodott az egesz, hogy egy folyoson setaltam kinyitottam egy ajtot, megalltam a kuszobon es onnan lattam Hitlert ahogy beszedet tart vagy nemtutom. Mas emberek arcat nem lattam csak azt h ott vannak. Azita almodtam mast is de ez mar reszletkerdes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!