Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha így állok a szexel, szexhez...

Ha így állok a szexel, szexhez az mennyire nem normális? Mi a megoldás? Mennyire is fontos az életben a jó szex, az intimitás?

Figyelt kérdés

Felizgat a szex gondolata egy nővel, ha olvasok róla az is, ha nézem az is.

Hiányzik is. Pontosabban nincs annyi tapasztalatom, hogy hiányozzon. Inkább már a koromból, testi érettségből fakadóan hiányzik. Már elmúltam 26.

Viszont ha sor kerülne rá már nem biztos, hogy vonzana annyira.

Akkor már nem is biztos, hogy akarnám.

Ez miért van?

Pedig a nők vonzanak .

Lehet, hogy a tapasztalatlanság miatt félek és ezért mondom vagy gondolom vagy érzem, hogy ha helyzet lenne már nem érdekelne? Azért, mert nem tudnám mit kellene csinálni?

Inamba szállna a bátorságom, mert ....???

Nem merek kezdeményezni sem.

A maszturbálást csak elvétve élvezem,gyorstüzelő vagyok.

Észerevettem,hogy az ejakuláció után egyáltalán nem izgat a szex gondolata.

Nem taszít,de egyáltalán nem érdekel, távolinak érzem magamtól, sőt néha piszkosnak.

Mi bajom van?

Mi történhetett vagy mi nem, mi válthatta ezt ki?

Hogy terelhetném magam vissza a normális kerékvágásba?

Szerintem a dolog összetett.

Nem lehet annyival elintézni,hogy próbálkozz, mag csajozz.

Hány visszautasítást kell lenyelni ,mire találok bárkit is? Az csak tovább rombolná az amúgy is nagyon alacson önbizalmam és önbecsülésem.

2012. ápr. 4. 20:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szögezzük le: nem normális, de ha téged nem zavar, akkor nem gond. Ha zavar, akkor gond.

Fizikai bajod nincs (élvezés után senkit nem izgat a szex - egy ideig), lelki szerintem egészen komoly.

A fő ok a félelem és a tapasztalatlanság. Ha közel kerülnél egy nőhöz, egyfolytában állna, ezt garantálom. Csak bebeszéled magadnak, hogy nem akarnád - azért, mert könnyebb ezt elhinni, mint keresni egy nőt. Azért, mert a keresés visszautasítással és kudarcokkal jár, és tul.képpen ettől félsz.

Mindenkit érnek kudarcok (nőket is!), a kudarcot nem elkerülni kell, hanem megtanulni feldolgozni. Egy nő elutasított? Na és? Van másik több millió. Te sem csinálnád akárkivel, nem? Mindenkinek joga van válogatni, tehát joga van elutasítani is. De ettől te nem leszel rosszabb. Nem minősít téged, hányan utasítanak el, max. nem jössz be pont nekik.

A kudarc szükségszerű, mert tapasztalat hiányában mindenkit ér kudarc, nem is kevésszer. De ezt úgy kell felfogni, hogy tanulsz belőle, és előbbre jutsz, nem úgy, hogy rossz vagy.

Sajnos ritka a 26 éves szűz, ezért valószínűleg még több kudarc fog érni, mint mondjuk ha 16 lennél. Erre készülj fel.

De ez nem ok arra, hogy egész életedben magaddal dugj.

Van egy fórum (Segítség, szűz vagyok!) sok tízezer hozzászólással (és nem nőktől!), nem egyedi az eseted. Keress rá a neten.

2012. ápr. 4. 20:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez esetben szerintem szakember segítségét lenne érdemes kérni. Igen, az elutasítás ebben a helyzetben nem jönne jól neked, de nem jó az senkinek hidd el, mégis érdemes próbálkozni. A leírtak ellenére el tudom képzelni, hogy egy jól működő, intim, szereteten alapuló párkapcsolatban megtalálnád a pároddal a testi örömök élvezeteét is. próbálj barátkozni először. Ez jó alap a másik ember megismeréséhez, megszeretéséhez, amiben bisztonságban érezhetnéd magad, és legyőzhetnéd a félelmeidet. De végezetül is azt tanácsolom, hogy szakember, és értékes emberi kapcsolatok kialakítása.
2012. ápr. 4. 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:
54%

Mennyire is fontos az életben a jó szex, az intimitás?

Nagyon. Ha ez kimarad az életedből, rengeteg élménytől esel el. És itt nem csak a fizikai élvezetre gondolok. A szexben szerintem főképp a lelki élmények a leglényegesebbek. Olyan tudatállapotokat lehet megélni, amelyeket sehogyan máshogy nem.

Akkor már nem is biztos, hogy akarnám.

Ez miért van?

Félsz a kudarctól. Mivel félsz a kudarctól, ezért valószínűleg kudarcot is vallanál, és ezt te is tudod. Ez meg csak erősíti a félelmet. Erre tényleg nem lehet mást mondani, minthogy próbálkozz. Előbb-utóbb találsz egy olyan nőt, akivel nyíltan beszélhetsz a dolgaidról. Elmesélem egy személyes élményemet. Van egy nő, aki számomra a tökéletest jelenti, kb. egy éve hajtottam már rá, így érthető módon eléggé paráztam azon, hogy nehogy rosszul sikerüljön az első alkalom. A para miatt aztán nem is sikerült a legjobban. Ezt utána megbeszéltem vele, hogy erős teljesítménykényszer volt rajtam, aggódtam azon, hogy nehogy rossz benyomást keltsek benne - és lám, később már semmi gond nem volt. Szóval keress egy nőt, aki előtt nem kell megjátszanod a macsót. Akivel nyíltan beszélhetsz bármiről.

Lehet, hogy a tapasztalatlanság miatt félek és ezért mondom vagy gondolom vagy érzem, hogy ha helyzet lenne már nem érdekelne?

Ez szinte teljesen biztos.

Azért, mert nem tudnám mit kellene csinálni?

Senki sem úgy születik, hogy tudja, mit kell csinálni. A helyes magatartás az, hogy csinálod ösztönösen azt, ami jól esik és nem foglalkozol azzal, hogy ez kívülről hogyan is néz ki. Ha tényleg olyan nőt sikerül találnod, akivel nyílt és őszinte tudsz lenni, biztos vagyok benne, hogy segíteni, tanítgatni fog, ha megkéred rá. Érdemes szex után (nem rögtön utána persze...) kibeszélni, hogy mi az, ami tetszett neki, mi az, ami nem annyira. Ebből sokat lehet tanulni. De közben sohasem azon gondolkozz, hogy ő most mit gondolhat arról, amit te csinálsz. Ezt észreveszik és taszító. Csak csináld azt, ami épp a jelen pillanatban jól esik. A helyes magatartás a 100% spontaneitás.

Inamba szállna a bátorságom, mert ....???

Mert félsz attól, hogy a másik mit gondol rólad. Ezzel viszont egyáltalán nem kell foglalkozni. Közben nem. Tilos. Utána lehet róla beszélni. Akkor érdemes is.

Nem merek kezdeményezni sem.

Pedig vesztenivalód nincs. Minden kezdeményezés egy tapasztalat. Nyilván tanulni kell a hibákból. Ha van előtted egy fal és úgy próbálsz mögé jutni, hogy nekimész, nem jutsz a túloldalra. Ha ugyanezt ismételgeted, akkor is hiába csinálod, nem fog sikerülni. Ha viszont elgondolkozol azon, hogy miért üt meg a fal és miért nem vagy még a túloldalon, rájöhetsz arra, hogy van ott egy ajtó is valahol. Próbálkozás->tapasztalatok levonása->próbálkozás más módszerrel. Ha azt akarod, hogy valami olyanod legyen, amid még sohasem volt, valami olyat kell tenned, amit soha nem csináltál.

A maszturbálást csak elvétve élvezem,gyorstüzelő vagyok.

A maszturbálást rendszeresítsd be és nyújtsd el legalább fél óráig minden alkalommal. Ez megoldja a gyorstüzelőséget. Hozzászoksz idővel, így tovább bírod egy nővel is. Kiesik egy parafaktor, ha tudod, hogy attól legalább nem kell tartani, hogy túl korán elmész. A ló másik oldalára azért ne ess át. (tapasztalat)

Észerevettem,hogy az ejakuláció után egyáltalán nem izgat a szex gondolata.

Ez teljesen természetes.

Mi bajom van?

Mi történhetett vagy mi nem, mi válthatta ezt ki?

Túldramatizálod az egészet. A szex jó, fontos meg minden, de azért nem olyan hú de nagy dolog. Nem egy misztikus valami, csak szex. Ha majd eljön az idő, amikor nem parázol rajta (eljön, nyugi), erre rájössz te is. A világon a legtermészetesebb, leghétköznapibb dolog, csak k*rva jó.

Hogy terelhetném magam vissza a normális kerékvágásba?

Ne aggódd túl és fogadd meg a tanácsaimat.

Hány visszautasítást kell lenyelni ,mire találok bárkit is? Az csak tovább rombolná az amúgy is nagyon alacson önbizalmam és önbecsülésem.

Sokat. Ez így van rendjén. Ha pedig az önbizalmad más emberek véleményétől függ, az gond. Ülj le, gondold át az életedet és jöjj rá arra, hogy te az vagy, akinek te gondolod magadat és ez független a környezetedtől, a történésektől, más emberektől, mindentől. Sérthetetlen. Semmilyen külső dolognak nincs hatalma fölötted azzal kapcsolatban, hogy mit gondolsz magadról, kivéve ha te magad fel nem ruházod őket ezzel a hatalommal. Ez viszont butaság.

2012. ápr. 4. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
47%
Ja és ha nagyon úgy érzed, hogy menthetetlen vagy, menj el pszichológushoz. Biztosan megérné. Ő majd szépen jó mélyre beülteti a fejedbe ezeket a gondolatokat. (meg még csomó mást is gondolom)
2012. ápr. 4. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
4-ik! Egy 26 éves embert, aki még életében nem dugott, komolyan a pszichológustól féltesz?! Mit ültetne már ugyan az agyába, ha lenne hely ott még bárminek is?! Illetve bármit ültetne, ennél minden jobb lenne neki!!! Iszonyat közhelyes vagy ezzel a gondolkodással!
2012. ápr. 4. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Félreértettél. Amit írtam, nem ironikusan írtam.
2012. ápr. 5. 00:28
 7/14 A kérdező kommentje:

De zavar !

Nem 26 vagyok, azt már betöltöttem :-(

A legutolsó dilidoki akinél tesztet töltöttem ki azt mondta,hogy minden rendben, normális vagyok.

Beszéltem neki a szüzességről is. Különsebben nem foglakozott vele.

Lehet azért lett jó az eredmény, mert épp nyugdíjba készült menni :-)

Sajnos szűz sem vagyok !

Na ez az. hogy dolgozzam fel az a kudarcot amikor kiderül,hogy mi mindent nem tudok az ágyban.

Ha nem jutok el idáig azt akudarcot könnyebb feldolgozni.

Pszichológus vagy szexuálpszichológus ?

Egyébként kétlem,hogy bármiben is tudna segíteni. sok pénzért.

Szerintem két lehetőség van náluk. Vagy normális valaki és akkor sok pénzt lehet lehúzni róla ha eljár hozzá "kezelésre" vagy normális és akkor legalább nem kell vele foglalkozni.

ez nagyon tetszik : >>Ha azt akarod, hogy valami olyanod legyen, amid még sohasem volt, valami olyat kell tenned, amit soha nem csináltál. <<

Egyben akadály is.

Kezdeményezni akkor sem mernék ha rendben lenne az életem.

De akkora nulla vagyok,anyira nem tartok sehol, annyira nem tudok mit felmutatni, és adni egy nőnek,hogy ...szerintem értelme sincs próbálkozni.

Látni,hogy lúzer vagyok.

Gondoltam befizetem magam háta ott valami kis jó.

Legfeljebb nem és minden marad a régiben.

Szakemberre meg nincs pénzem :-(

Nem tudom mit csináljak. Mondanikönnyű,hogy próbálkozz,de..

Milyen jövőm lessz így? semmylen valószínű

2012. ápr. 5. 20:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Na amit most írtál az viszont már a szánalmas kategória. Egy FÉRFI nem sajnáltatja magát ilyen szánalmas módon. Szedd össze magad, ember, mert így tényleg semmire nem viszed! Légy már férfi, b@szki! Ne hozz szégyent a nemünkre!

Csak azért nem érsz sz@rt sem, mert te magad ezt gondolod magadról. Minden csak gondolkodás kérdése. Amíg így gondolkozol, ne várd, hogy egy nőnek is kelleni fogsz.

Menj el a géptől, ülj le és gondold át az életedet. Mire vezetett ez a gondolkodásmód eddig? Semmire. Úgyhogy találj ki egy újat. Ahogy viszonyulsz magadhoz, úgy viszonyulnak mások is hozzád. Amíg egy lúzernek tartod magad, addig a többi ember is lúzernek fog tartani. Megváltozni sosem késő és bármelyik másodpercben megteheted. Neked már itt lenne az ideje.

#3 voltam

2012. ápr. 5. 21:49
 9/14 A kérdező kommentje:

3.

Nem avgyok férfi !

Sokan írják sokakanak,hogy legyeke azok csak senki nem moondja el milyen egy férfi meg,hogy kell azzá válni

Szánalmas vagyok.

Nem hiszek ebben a mszlagban, hogy minden gondolkodás kérdése. Ez úgy hangzik, mint a vonzás törvénye hülyeségben.

MÉgrosszabb lenne ha kellenék akárcak egynek is.

Még több bűntudat és elszalasztott lehetőség.

Menjek le agéptől? Így is keveset ülök elötte !

>Ahogy viszonyulsz magadhoz, úgy viszonyulnak mások is hozzád.< írod

ez is közhely és ezzel sem tudok mit kezdeni.

Nem szeretem magam !

Megváltozni sosem késő?

Szerintem van egy kor ami után késő sőt talán már nem is lehet vagy iszonyatos áldozatok árán.

Egyre gyakrabban jut eszembe,hogy mindegy már nekem lassan.

Csak eltűnni sem tudok az baj.

2012. ápr. 6. 20:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Márpedig amíg nem fogadod meg azt, amit írtam és nem tudod értelmezni mindezt, addig nem fogsz rendbe jönni. Semmi sem hülyeség azok között, amit leírtam, mind a saját tapasztalatom.

#8 voltam

2012. ápr. 7. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!