Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha így állok a szexel, szexhez...

Ha így állok a szexel, szexhez az mennyire nem normális? Mi a megoldás? Mennyire is fontos az életben a jó szex, az intimitás?

Figyelt kérdés

Felizgat a szex gondolata egy nővel, ha olvasok róla az is, ha nézem az is.

Hiányzik is. Pontosabban nincs annyi tapasztalatom, hogy hiányozzon. Inkább már a koromból, testi érettségből fakadóan hiányzik. Már elmúltam 26.

Viszont ha sor kerülne rá már nem biztos, hogy vonzana annyira.

Akkor már nem is biztos, hogy akarnám.

Ez miért van?

Pedig a nők vonzanak .

Lehet, hogy a tapasztalatlanság miatt félek és ezért mondom vagy gondolom vagy érzem, hogy ha helyzet lenne már nem érdekelne? Azért, mert nem tudnám mit kellene csinálni?

Inamba szállna a bátorságom, mert ....???

Nem merek kezdeményezni sem.

A maszturbálást csak elvétve élvezem,gyorstüzelő vagyok.

Észerevettem,hogy az ejakuláció után egyáltalán nem izgat a szex gondolata.

Nem taszít,de egyáltalán nem érdekel, távolinak érzem magamtól, sőt néha piszkosnak.

Mi bajom van?

Mi történhetett vagy mi nem, mi válthatta ezt ki?

Hogy terelhetném magam vissza a normális kerékvágásba?

Szerintem a dolog összetett.

Nem lehet annyival elintézni,hogy próbálkozz, mag csajozz.

Hány visszautasítást kell lenyelni ,mire találok bárkit is? Az csak tovább rombolná az amúgy is nagyon alacson önbizalmam és önbecsülésem.

2012. ápr. 4. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Olvasd ki a Paulo Coelho - Alkimista és Louise L. Hay - Éld az életed! c. könyveket. Ha nem használnak, menj el pszichológushoz azzal a panasszal, hogy súlyos önértékelési problémáid vannak. Szoktak tartani önismereti, önbizalomnövelő és kommunikációs csoportterápiákat is. Nézz rá a nap-kör honlapjára.

De mindaddig, amíg TE nem akarod a változást, nem fogsz megváltozni. Amíg elhiszed azt a hazugságot magadról, hogy te képtelen vagy megváltozni, addig nem is fogsz soha. A boldogulásodnak az egyetlen akadálya a saját hibás gondolkodásmódod.

Többször nem vagyok már hajlandó leírni. Ha nem hiszed el, az nem az én bajom.

előző voltam

2012. ápr. 7. 13:26
 12/14 A kérdező kommentje:
ok,köszönöm, bár a könyvek nem segítenek, mondjuk másokat olvastam
2012. ápr. 10. 19:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Én az első kapcsolatom alatt tanultam meg, hogy mennyivel élvezetesebb tud lenni egy orgazmus elérése, mint addig. Csináld lassan.

Kezdeményezz, legyél aktív, csókolózz és majd lesz valami!

2012. ápr. 15. 21:47
 14/14 anonim válasza:
Ú ez kicsit gáz, én már 14 évesen dugtam...
2012. ápr. 21. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!