Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Generalizált szorongás: gyors...

Generalizált szorongás: gyors segítség?

Figyelt kérdés

Eleinte pánikrohamaim voltak, aztán azt hiszem ez átalakult generalizált szorongássá. Eleinte csak max 2-3 óráig tartott, de mostanában már napokig is elhúzódik. Ilyenkor állandó jelleggel, tehát szinte szünet nélkül szorongok, ver a szívem, nem tudok normálisan enni, létezni.

Tapasztalatokat, tanácsokat szeretnék kérni, hogy ki hogy viseli, akinek van ilyenje, ki hogy gyógyult ki ebből. Lehetőleg gyógyszer nélkül...

Ja és légyszi csak pozitívan! Így is eléggé el vagyok szomorodva, nem tudom, leszek-e valaha is egészséges még...

Köszi :)

2012. máj. 2. 12:24
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

nagy tévedésben vagy, ha a cukor hatásait ennyire lebecsülöd! én vagyok az élő példa rá...

ezt nem úgy kell elképzelni, hogy sok cukor fogyasztás egyenlő GAD.

Ennek rengeteg köztes fázisa van, a cukor az egyik, ami a folyamat legeleje. nem akarok semmit bizonygatni, én nem tudom eléggé kifejezni, mennyire hálás vagyok, hogy immáron nem vagyok függő.

(kíváncsiságból számold össze, mennyi cukrot eszel meg egy nap. nem, nem a csokira, cukorkára gondolok. hanem például a kenyérre, amit eszel - ha eszel - meg a felvágottakra, meg a májkrémekre, meg a majonézre, meg az üdítőitalokra, meg a kávéra, meg a stb, folytathatnám a sort. meg fogsz lepődni, hogy anélkül, hogy kifejezetten édes valamit ennél, mennyi cukrot eszel meg egy nap!!)

2015. máj. 23. 18:10
 32/32 anonim ***** válasza:
Oké,elhiszem hogy a sok cukor fogyasztása nem egészséges, de a generalizált szorongás vonatkozásban összefüggést senki nem említett, pedg eléggé ismerem a témát. Viszont ha neked ez vált be, akkor örülök és további jó egészséget kívánok.
2015. okt. 30. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!