Segítség, mániás depresszióm lenne, vagy megbolondultam?
Hány éves vagy?
Milyen módszerrel szeretnéd megölni magad?
Tulajdonképpen, nekem is mindig ott van a fejmben a gondolat. Vonz ez az egész...
De kérlek szépen, hogy ne ezt az utat válaszd.
Te egy értékes vagy és azért, mert 1 segg nem értékel, még van jövőd. Ha depressziós vagy, akkor kérj segítséget valakitől, akiben megbízol vagy jobb lenne egy szakembertől.
Nekem így ismeretlen is fontos vagy.
Köszönöm mindenkinek !
Nem fogom megölni magam, másodiknak köszönöm a törődést !
Tényleg egy segg, nem értékel.
Kérem, akti tud segítsen, megint baj van!
Ez a dolog megint előjött, ugyanis az egyik fellépés ma van, a füredi pedig hétfőn lesz. A depresszióm előjött, és sehogy nem tudom leküzdeni. Ráadásul szemét embernek érzem magam, mert megfordult a fejemben az öngyilkosság, de tudom, hogy ezzel fájdalmat okoznék rengeteg embernek. De nem tudok másra gondolni. Segítsetek, kérlek!
De te miért lennél szemét?:(
Én eddig semmi utálni valót nem éreztem benned.
Szimpatikus, szeretnivaló embernek tartalak:)
Nem hiszem, hogy segíteni fog egy virtuális ölelés, de azért küldök neked egyet egy puszival:)
Ezt a hülye öngyilkosságot meg verd ki a fejedből valahogy. Hallgass zenét, olvass, tanulj vagy menj egyet csavarogni. Nem akarlak arra bíztani, hogy próbálgas az öngyilkosságot, mennyire fáj, hátha elmegy a kedved, mert balesetek történhetnek így....
De írd le mi a baj...
Miért érzed kevésnek magad??
Tényleg az lennél? Engem tuti nem fogsz tudni meggyőzni, bármennyire erölködsz...
Nekem is vannak sucid gondolataim, ettől te nem leszel rossz, szánalmas, nyomorult dög.
De vagy küzdj vagy kérj segítséget! Nekem ez a dolog a személyiségembe épült, úgy hogy immunis vagyok rá, de nem szeretném, ha veled is így lenne.
Jó idő van, sétálj egyet!
És gondolatban nyírd ki a sok hülyét, aki bántott vagy imádkozz Istenhez.
Hány éves vagy?
A próblémád lehet meg kellene beszélni azzal a barom kórusvezetővel, hogy ne rajtad vezesse le.:(
Tudom, hogy rosszul esik, hogy te nem lehetsz ott.
Ez a verseny meg csak egy jelentéktelen hülyeség. Nem attól leszel jó, hogy ott részt veszel vagy sem.
Egyáltalán mit kap az, aki nyer?
Ha benned van a tehetség, te tehetséges maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!