Mikor fog elmúlni a depresszióm?
MINDEN rendben a házaséletemben, ezt kérem tartsa mindenki tiszteletben, tehát ezt nem szeretném, ha téma lenne.
Egyszerűen bele vagyok betegedve, hogy ilyen vacak országban élek, a kormány is vacak, s főleg az, hogy diplomásként közmunkában dolgozom, jövőre még kevesebb bérért.
Maszekhoz nem merek elmenni, mert -ahogy tájékozódok a gazdasági eseményekről- vagy tönkremennek azok is, vagy létszámleépítés lesz, és akkor az újat rúgják ki (engem).
Vállalkozást megint nem merek csinálni, mert az állam a gatyát leszedi a szerencsétlen dolgozni vágyó vállalkozóról.
Minden ember idegesít, nincs türelmem hozzájuk sem a buszon, sem a boltban, sem a munkahelyen.
Ha itt beszól valaki, képes vagyok sírni.
Szerintem depressziós vagyok, de szeretném tudni, hogy mikor lesz ennek az állapotnak vége, vagy mit kéne tennem érte?
Szeretnék kedves lenni az emberekhez, de annyi keserűség van bennem a kormány/munka/pénz miatt, hogy nem tudok jó pofát vágni hozzá.
Kell valamit találj ami felvidít,feldob!!!
Ne engedd,hogy elhatalmasodjon a negatív érzés benned!
Nekem sokat számít ha mással foglalkozom mindt az üres bankszámlára gondolok.Pl:megtanultam kötni ami tök jól kikapcsolja a negatív gondolataimat.
Van néhány tanácsom:
1 Szüntess meg minden kapcsolatot a sajtóval és a médiával!
A tvdet add el, és vegyél rajta friss gyümölcsöt meg csokit!
2 Soha ne olvass újságot, mert az apróhirdetéseken kivül az égvilágon semmi nincs benne ami a te életedet személy szerint érinthetné, vagy amire lehet ráhatásod!
3 Fogadj örökbe egy kutyát!
4 Keress új melóhelyet!
5 Vegyél növényeket a szobádba, és cseréld le a neont meg az energiatakarékos izzót hagyományosra!
6 Soha ne nézd az árakat a boltban, és ne keresgesd, hogy mi olcsóbb 20-30 forinttal, mert nem az számit!
7 Soha ne várj többet fél percnél a telefonos ügyfélszolgálat zenélgetésére, vagy reklámdumájára!
8 Xard le az egészséges életmód tanácsokat, és főzz vagy egyél olyan kaját amit szeretsz és izlik!
9 Fuss vagy kocogj, vagy bringázz legalább napi fél órát a kutyával!
10 Kelj korán, és ne maradj fent késő estig, továbbá aludj mindennap legalább 7 órát!
Hogy mit tehetsz? Nézd a dolgok jó oldalát:
örülj, h van munkád, pénzed;
örülj, hogy rendben a házaséleted.
Tudod hány magányos, pénztelen, munkanélküli diplomás él az országban?? És kit tudja, némelyikük ezen felül mik miatt szenved még, önhibáján kívül... Neked van munkád, pénzed és jó házaséleted - egyáltalán társad!
A kormány, a munka , a pénz a magyar lakosság legalább 80%-át ugyanúgy érinti, mint téged.
Hát ha téged a kormány meg az ország helyzete ennyire aggaszt, én azt javasolnám hogy költözz külföldre, ha ez az opció nem tetszik, nem megvalósítható, akkor pedig legalább hagyd abba a TV-nézést és a hírújságolvasást mert ezekben folyamatosan csak a negatív dolgokat látod nem csoda hogy lehangol.
Én több éve egyáltalán nem TV-zek, ha filmet / sorozatot akarok nézni akkor letöltöm internetről vagy megnézem DVD-n reklám nélkül...
A fizetés kapcsán megint csak azt tudom mondani hogy külföld, vagy keress rá google-n az "elance" -re és nézd meg hátha tudsz rajta találni netes munkát, igaz hogy nehéz kifogni egy jót, és attól is függ hogy találsz e hogy milyen végzettséged van, mihez értesz, de a kezdőfizetés is általában 6 dollár óránként de én kaptam már olyan munkát is amiért 10 dollárt fizettek óránként, mindezt úgy hogy 19 éves vagyok és egy darab érettségim van csak.
Lehet sírni hogy szar az ország és nincs meló, de attól nem lesz jobb, nem csak ebben az országban lehet gondolkozni.
Az utolsó dolog a vitamin bevitel, és a megfelelő kaja, sok könyv van erről is nem részletezném.
Sok szerencsét az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!