Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek hogy ne zavarjon...

Mit tegyek hogy ne zavarjon ha bámulnak?

Figyelt kérdés
Engem elég gyakran megbámulnak egy látványos születési rendellenesség miatt, de nagyon zavar. A születési rendellenesség nem, csak a bámulás. Mit tegyek hogy ne zavarjon?
2012. ápr. 6. 07:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem mehetek úgy keresztül a városon, nem mehetek úgy a buszmegállóba vagy utazhatok buszon, hogy többen ne kezdenének el bámulni. A másik kérdésem hogy miért ilyenek az emberek? Miért bámulnak emiatt?
2012. ápr. 6. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
azért néznek meg, mert nem láttak még ilyet.(én legalábbis ilyen vagyok, már csak azért is, mert eü-s vagyok és szeretnék minél több betegséggel találkozni). az fogy ez feltűnően csinálják, az már illetlenség. az, hogy ez ne zavarjon téged az meg csak rajtad múlik, ha túlteszed ezen magad.
2012. ápr. 6. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem sokat tudsz tenni az ellen, hogy bámuljanak. Sajnos ilyenek az emberek, ami nem megszokott, nem hétköznapi, azon elcsodálkoznak. Nem feltétlenül rosszindulatból teszik ezt.

Talán annyit tehetsz, hogy rájuk mosolyogsz, mikor néznek, hátha ők is visszamosolyognak. :)

2012. ápr. 6. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem is megbámulnak néha, pedig semmi okuk nincs rá. Én ilyenkor farkasszemet nézek vele, h vegye már észre magát. Ő szokott elpirulni, és félrenézni :D
2012. ápr. 6. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, ez van, az egyik legjobb barátom tolószékes, ő szokta mondani, hogy bámulják csak, ha ehhez van kedvük, ilyenkor hangosan mondja és elkezdi hihetetlen vicces kifejezéssel nézni azt aki zavarja : D
2012. ápr. 8. 00:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondold azt, hogy király vagy. mert nem vagy sablonos, átlagos és ezért bámulnak. :)
2012. ápr. 13. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!