24 éves vagyok és bármennyire szerettem volna, nem lett nagy mellem, csak igazán kicsi. Ez nagy lelki probléma. Mit tegyek hogy ne zavarjon?
Szia! Szerintem próbálj valahogy megbékélni, akármennyire is nehéz lehet a dolog, de szerintem ez így van rendjén. Egy pici cici legtöbbször sokkal praktikusabb, és szebb, mint egy nagy mell. például egy mélyen dekoltáltabb felsőben sem nézel ki úgy mint egy utcalány aki épp a következő kliensre vár. Aztán ott van a bárminemű testmozgás. Egy csomó gondot okoz a fel le "lengő" (nem találtam jobb szót, bocsi) mellek. Nem kell amiatt aggódnod, hogy lógni fog, kibuggyan a melltartóból és a többi...
Tényleg manapság már jó kis melltartók vannak, és hidd el, csak a kamasz fiúk vannak oda a gigantikus mellekért, később már nem a mellméret a döntő.
És elhiszem, hogy nem könnyű így, de gondolj bele, hogy mások sokkal nagyobb problémával küzdenek, különféle tesi hibákkal, és a tiéd nem hiba, hiszen ki mondja meg, hogy mekkora az ideális mellméret?!Csak a média fújja fel az egészet, s ezzel kétségek közé taszítja a mai nőket... Érdekes... azoknak a lányoknak is van kedvesük, vőlegényük, férjük, gyrekeik, akiknek pici a cicijük...ki a francot érdekel mások véleménye?! A lényeg, hogy próbálj önmagaddal megbékélni! Mindenki úgy szép, ahogy van, azokra a dolgokat kell magunkon kiemelni, amit szeretünk mutogatni, ha ez éppen esetedben nem a melleid, akkor vmi másra kellene koncentrálni. Úgyhogy fel a fejjel!!!!:)))
Amúgy én pont a másik oldalt képviselem, akiknek nagyobb a cicijük és ez egy csomó problémát szül, de mindenkinek meg kell békélnie önmagával nemde?! 80/E-s mérettel se könnyű hidd el. Nehéz megfelelő fehérneműt, ruhát találni egyaránt és nem beszélve mások beszólásairól...Sosem hordok kivágott, sőt még világos felsőt sem, mégis olyan gorombák tudnak lenni az emberek.
Végülis mindenkinek azzal kell megküzdenie amit neki osztottak. De véleményem szerint az életben vanank sokkal fontosabb dolgok is mint ilyesmin fennakadni, változtatni úgy sem tudunk rajta. Remélem sikerül majd megszeretned a tested, mert biztosan sokan vannak akiknek nagyon is tetszel így!!!!!
Nekem se nagy a mellem,és én se tudok vele megbarátkozni. Hidd el,nem te vagy az egyetlen akinek pici a cicije :)
És a párod,amúgyse a melledet fogja szeretni,hanem téged. És szerintem inkább legyen pici,de ne mű!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!