24 éves vagyok és bármennyire szerettem volna, nem lett nagy mellem, csak igazán kicsi. Ez nagy lelki probléma. Mit tegyek hogy ne zavarjon?
szia:)
nekem is nagyon picik...sokszor elszomorodom ez miatt, de mindgi arra gondolok, hogy nem ez a legfontosabb az életben:)
örülj neki, hogy egészségesek, ez a legeslegfontosabb:)
amúgy hidd el, majd lesz olyan srác, akinek így fogsz tetszeni, és róla tudni fogod, hogy tuti szívből szeret:)
és igenis légy büszke a kis melleidre, mert az is nagyon szép:)
remélem segítettem:)
19/l
Hidd el az én mellem nagyon pici,de soha életemben ez a tény nem szomoritott el.Voltak barátaim senki soha nem szólt vagy éreztette velem.Férjnél vagyok ez a 15.évünk együtt.
Járj ápoltan,csinosan,magabiztosan jó kedvűen,nem fogják észre venni.
Elmesélek valamit.16évesek voltunk,mikor nagyon tetszett egy fiú.A barátnőmnek szemlátomást az az hatalmas mellei voltak.Mély dekortázsokkal járt mindig.Egy buli alkalmával össze is jött a barátnőm ezzel a fiuval.Megtévesztették a nagy mellek.Ezután sokat jártunk háromasban erre arra,sokat beszélgettünk.Egy másik buli alkalmával a barárnőméknél voltunk.A buli végén ott aludtam egy külön szobába.Egyszercsap belopozott hozzám a fiú és sirt mennyire belém szerett ez idő alatt,hogy lehetett ilyen hülye.A fickót elküldtem a barátnőmnek csak jóval késöbb mertem elmondani.Látod a belső érték mennyit számit?Aki csak a külsőségeket látja az nem érdemel meg.Fel a fejjel,nem minden a nagy mell.
Higyjétek el lányok, hogy az ideális női méret az A-s és a B-s! Egy vékony nőn meg pláne!
Én elégedett vagyok 75 B-s a melltartóm, de ha hízok egy kicsit, megy mellre, és utálom a nagy tőgyeket, mert közönségesek, csúnyák, lógósak és kövérítenek.
A szép kisci vagy normál mellek az ideálisak. 70-80 A-B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!