Mit tegyek azokkal akik olyan zavaróan bámulnak engem?
Figyelt kérdés
Tudom nem normális dolog, hogy 29 évesen zavarjon ez, de sok férfitársam megbámul mint egy ök*r.Magas vagyok, elértem sokmindent amit elakartam érni az életben, de mindig voltak támadóim, esetleg irigykedőim.Jövök haza a melóból, áll egy 25 éves körüli fiatalember a lépcsőház elött egy csajjal, mind bámult amig közel értem és még azután is, én meg már kezdtem zavarba jönni.Ha egy lány bámulna vagy egy b*zi még megértem, de az ilyesmi már túl sok.Nem tudtam mit szóljak neki, ő kellett volna észrevegye magát.Másik esett kocsival megállok valahol, menő csávóka néz be a kocsiba farkasszemekkel, ránézek akkor is folytatja a bámulást, mégis mi a sz*r van az emberekkel.Normális ember nem csinál ilyet.Sok ilyet mesélhetnék.Lehet megint ez az alfahim mese.Tudom nek kell számbavenni, de engem zavar.
Kezdd el nyalogatni az orrod :D Komolyra véve, egyszerűen csak nézz rá szúrós szemmel, majd elfordul.
2012. jan. 8. 11:59
2/11 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mi van, komolyan.Egyik alkalommal elmentünk egy 30asoknak felüli klubba, ott is belépek, ki voltam öltözve, hiszen ünnepeltünk...egész végig egy idősebb pasas bámult az egyik asztaltól.Nem vagyok nőies, nem öltözködöm furcsán...és ránézek és tovább bámul, reméltem eszreveszi magát, de semmi reakció.Nézett a képembe, mint barom az újkapura.Nem bánnám, ha normális életem lenne, mint másoknak.
2012. jan. 8. 12:32
3/11 anonim válasza:
Át tudom érezni, milyen lehet!
Engem is bámulnak, de annak megvan az oka.
(a bal lábam amputálva van, mankókkal járok)
De akkor is zavaró...
2012. jan. 8. 12:45
4/11 tetris válasza:
Hidd el, senki sem bámul téged jobban, mint bárki mást. Ez, amit érzel, egyfajta paranoia. Ha mégis megnéznek, az azért van, mert csinos vagy, esetleg érdekesnek találnak.
Ennyi, és nem több.
2012. jan. 8. 12:48
5/11 anonim válasza:
Ez tényleg fura!
pasi vagy, és pasik bámulnak meg? Ennyi bu.zi nincsen is. Egyébként férfi, vagy női ruhában járkálsz?
2012. jan. 8. 13:29
6/11 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok és pasik is megbámulnak.Teljesen férfias vagyok, csak felfigyelek az ilyesmikre és rohadtul tud zavarni.
2012. jan. 8. 13:35
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, lehet paranoja is, olyan értelemben, hogy látok valakit, hogy néz felém elkezdem nézni, hogy mit néz, mire ő is el kezd engem nézni, hogy én mit nézek, mert valójában ő csak felém nézett, nem engem nézett.Lol.
Amúgy ha én pasiként csinos vagyok, nem bánnám, ha a csajok néznének csak, pasik meg nézzék a többi csajt.Én csajokon kivül mást nem bámulok, még akkor se ha jól néz ki.Gondolom ugyanezt nem várhatom el másoktól is.
2012. jan. 8. 13:42
8/11 _Jessy_ válasza:
A másik lehetséges ok, hogy tényleg egyfajta paranoia, ami miatt akár öntudatlanul is te kezded a bámulást, ezért ők "folytatják". Másik ok, ami miatt esetleg megbámulásnak tűnhet a dolog, hogy fenn hordod az orrod (elő szokott fordulni azoknál, akik sok mindent elértek) és csak azt bámulja, hogy mégis mi a f.ért vagy ilyen beképzelt. Bocsáss meg a negatív kritika miatt, de ha 1-2 ember csinál ilyet, akkor bennük van a hiba, de ha sok, akkor talán a saját házad táján is érdemes szétnézni, hogy nem-e ott van a hiba.
2012. jan. 8. 13:56
9/11 A kérdező kommentje:
Megértelek, biztos vannak ilyenek is.Én viszont csak magabiztos szoktam lenni de jóérzésü.
2012. jan. 8. 14:29
10/11 anonim válasza:
alfahim mese? Amúgy ha vmiért zavarba jössz akkor megbámulnak, ettől még inkább zavarba jössz ezért méginkább megbámulnak stb.Érdemes ennek a visszacsatolásnak elejét venni, foglald le magad vmivel, pl rágózz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!