Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek azokkal akik olyan...

Mit tegyek azokkal akik olyan zavaróan bámulnak engem?

Figyelt kérdés
Tudom nem normális dolog, hogy 29 évesen zavarjon ez, de sok férfitársam megbámul mint egy ök*r.Magas vagyok, elértem sokmindent amit elakartam érni az életben, de mindig voltak támadóim, esetleg irigykedőim.Jövök haza a melóból, áll egy 25 éves körüli fiatalember a lépcsőház elött egy csajjal, mind bámult amig közel értem és még azután is, én meg már kezdtem zavarba jönni.Ha egy lány bámulna vagy egy b*zi még megértem, de az ilyesmi már túl sok.Nem tudtam mit szóljak neki, ő kellett volna észrevegye magát.Másik esett kocsival megállok valahol, menő csávóka néz be a kocsiba farkasszemekkel, ránézek akkor is folytatja a bámulást, mégis mi a sz*r van az emberekkel.Normális ember nem csinál ilyet.Sok ilyet mesélhetnék.Lehet megint ez az alfahim mese.Tudom nek kell számbavenni, de engem zavar.
2012. jan. 8. 11:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi a franc az az alfa hím mese? Csak nem gondolod magadról, hogy te vagy az alfa hím?
2012. jan. 9. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!