Mit tegyek azokkal akik olyan zavaróan bámulnak engem?
Figyelt kérdés
Tudom nem normális dolog, hogy 29 évesen zavarjon ez, de sok férfitársam megbámul mint egy ök*r.Magas vagyok, elértem sokmindent amit elakartam érni az életben, de mindig voltak támadóim, esetleg irigykedőim.Jövök haza a melóból, áll egy 25 éves körüli fiatalember a lépcsőház elött egy csajjal, mind bámult amig közel értem és még azután is, én meg már kezdtem zavarba jönni.Ha egy lány bámulna vagy egy b*zi még megértem, de az ilyesmi már túl sok.Nem tudtam mit szóljak neki, ő kellett volna észrevegye magát.Másik esett kocsival megállok valahol, menő csávóka néz be a kocsiba farkasszemekkel, ránézek akkor is folytatja a bámulást, mégis mi a sz*r van az emberekkel.Normális ember nem csinál ilyet.Sok ilyet mesélhetnék.Lehet megint ez az alfahim mese.Tudom nek kell számbavenni, de engem zavar.2012. jan. 8. 11:57
11/11 anonim válasza:
Mi a franc az az alfa hím mese? Csak nem gondolod magadról, hogy te vagy az alfa hím?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!