Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak hogy ne zavarjon?

Mit csináljak hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés
ma voltam fogdokinál, mert betömte a fogam viszont naagyon idegesít, mert kaparja a fölsö fogamat! hétfőn vissze kell menjek mert a másikat is betömi, és akkor szóljak neki hogy csiszoljon le belőle még egy picit?
2011. dec. 9. 19:19
 1/3 anonim válasza:

én egy hete voltam,és nekem is nagyon fura volt....ugy éreztem mintha tulságosan "kiállna a fogból a tömés"

de másnapra már nem is vettem észre...nem találtam már furcsának

várj egy két napot és ha nem szokod meg...akkor szolj..ő azért fogorvos mert tudja hogy majd hozzászoksz...vagy télleg csiszolni kell belőle

2011. dec. 9. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
ha nem tod ugy összecsukni a szád mint eddig akkor le kell csiszolni. de nem tom nekem nem ér a tömésem a másik fogamhoz.mega fehér tömés alapbol simább.ha zavar persze, csiszoltass. de meg lehet szokni pár nap alatt
2011. dec. 9. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy jó fogorvos mindig végez próbát, hogy magas-e a tömés vagy nem....
2011. dec. 9. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!