Ti mennyit vásároltok egy héten? Szerintetek vásárlásmániám van?
Sokan mondják,hogy nem normális az,hogy mennyit vásárolok.
De nem tudok ellene mit tenni.
Nem érzem szépnek magam,ezért próbálok mindig stílusosan,divatosan öltözködni,hogy ezzel tűnjek ki(bár mindenki mondja,hogy szép vagyok,de szerintem csúnya vagyok).
Ha rossz kedvem van,akkor is elmegyek vásárolni és közben és az utána lévő pár órában boldog vagyok,megfeledkezem a gondjaimról.
A plázában veszek reggelit csütörtökönként,mert olyankor nincs első 2 órám a suliban és olyankor is mindig veszek valamit,mert nem bírom ki.
De ha csak bemegyünk "nézelődni",akkor is egy vagon ruhával jövök ki.
Soha nem úgy megyek,hogy "na,akkor veszünk valamit",hanem csak minden boltban veszek pár dolgot és mire észbe kapok,már nem fér a kezembe több szatyor.
A gardróbba már nem férnek be a cuccaim,lépni nem lehet tőlük a szobámba sem és elég sok olyan van,amin még rajta van az árcédula is :/
De nem csak a ruhákkal csinálom ezt,hanem szinte mindennel.A telefonjaimat is gyakran cserélem,az iPodomat is,a sulis cuccaimat is és a kiegészítőimet is és nem tudom,hogy miért.
Ti mennyit vásároltok?
Egy vásárlás alkalmával mennyi pénz költötök el?
Szerintetek már beteges,amit csinálok?
15L
1. Változó, annyit, amennyi kell, meg amennyi pénzem van, sajna nem úszunk a pénzben, most ebben a hónapban egyszer voltam vásárolni
2. Változó, néha elmegyek és véigjárok úgy 50 boltot, hogy igazán semmi sem tetszik meg, máskor meg bemegyek egybe és ott elköltöm amennyi van nálam (1000-25.000)
3. kicsit talán beteges, mert oké, hogy ha telik, akkor telik,
ha nem azért veszed, mert kell vagy legalább a távoli jövőben kellhet, csak azért vásárolsz mert nincs jobb dolgod, az nem a legjobb
talán kinövöd és találsz hasznosabb programot is a pazarlásnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!