Budapestiek! Hol vásároltok ÜZLETBEN ruhát a gyerkőcöknek? Üzletek listája kéne!
Vidéki vagyok,és megyek Pestre,de nem tudom merre indúljak.
Üzlet érdekel,elérhető áron és megfelelő minőségben :)
Bevásárló kp. neve stb..
Nagyon köszi a segítséget előre is!
Köszönöm!
Igazából H&M-re és hasonlókra lennék kíváncsi.
A Tacco is jó ötlet :)
Tudom,h minden bev.kp-ba megtalálható minden üzlet- szinte- de mégis,arra lennék kíváncsi,h melyek azok a "boltok" ahol vagány jó kis rucikat --nem 10.000-es árba lehetne venni.
Kiscsajnak (2.5 éves) :)
Újpesten a Stop Shop nevű helyen van Takko és egy KIK nevű üzlet, mindkettő jó árban és választékban is.
Újpest-Városkapunál a Tesco-ban hihetetlenül édes gyerek és babaruhák vannak, jó áron, sokszor van 30%-os akció is.
Duna Plaza-ban van egy HM üzlet, ott is nagyon édesek a ruhácskák, de ez picit drágább. C und A nevű üzletben szintén, ez a Westendben található.
(sokan vásárolnak turkálókban is, én soha nem vásároltam még a gyerekemnek turkálóban, én neki mindig mindenből újat veszek)
Esetleg nézzétek meg a Mária bababoltot:
bebibolt.hu
Valahol a Westend környékén van, nem csak ruhabolt, de aranyosak a ruhák nagyon :)
Köszönöm csajok a hasznos válaszokat!
Várom a továbbiakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!