Nyíregyházi kismamák! Ti hol vásároltok kismamaruhákat?
Én nem vettem kismama ruhákat.
Volt itthon olyan farmerom, amit annyira nem hordtam a terhesség előtt, és azt átalakítottam a varrónőmmel. azt hiszem 1200 Ft-ért csinálta.
Kivágta a cipzár részét, rakott bele egy pamut betétet (fekete) amit oldalt egy gumival kell egy gombhoz csatolni. A gumin több lyuk is van, ahogy nő a pocak lejjebb lehet venni. Szerintem nagyon vagány (igaz hosszabb pulcsival, vagy pólóval, de kényelmes)
Itthon inkább melegítő, de vettem derékmelegítőt (pamut, a kínaiból) és az jól védi a derekam, ha leülök (mert ugye lecsúszik hátul a melegítő).
Felsőket egyébként is csak a hosszítottakat hordtam. Abból volt itthon bőven. Csak téli kabátot kellett beszereznem, mert a régiek nem voltak jók a pocaktól és a réteges öltözködéstől. Valószínűleg tavaszra is vennem kell majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!