Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van Dr. Molnár Balázs nyíregyházi nőgyógyásszal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 18:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Valaki nagyon szereti, de nem mindenki elégedett vele. De minden dokival így van ez. A hugom nála szült ő meg volt elégedve vele. Én el mentem hozzá, mert nem jött a baba és méhszájsebet diagnosztizált , amit azóta sem talál egy doki sem.
2012. jan. 15. 18:43
 2/19 anonim ***** válasza:

Szia nekem ő az orvosom mármint akinél járok de nem fogadtam fel én szeretem és én eddig csak jót hallottam róla.

Nagyon sokan fogadják fel, jó orvos szerintem.

27hkm

2012. jan. 17. 08:41
 3/19 anonim ***** válasza:
Én már úgy vagyok ezekkel az orvosokkal főleg itt Nyíregyen hogy próba cseresznye. MIndenkinek más jön be. Én már a sokadik dokit fogyasztom igaz magán rendelőben csak 2nél voltam. Mikor a lányom született visszatartáson voltam egy hétig és sok mindenki keze alá kerültem. Molnárnak van egy stílusa ami miatt soha nem mennék hozzá és szakmailag is vannak tőle jobbak, de van aki esküszik rá.
2012. jan. 17. 11:06
 4/19 A kérdező kommentje:
Mégis milyen a stílusa? Én eddig csak jót hallottam róla, ezért is vagyok kíváncsi a véleményetekre.
2012. jan. 20. 07:06
 5/19 anonim ***** válasza:

Én hozzájárok. Szerintem nagyon közvetlen, bármit lehet kérdezni tőle, kedves és jóhiszemű. Nekem ez sokat jelent.

A barátnőm nála szült másfél éve, nagyon elégedett volt.

Ugyanakkor másoktól is azt halottam, jó szakember. Lehet, hogy vannak nála tapasztaltabb, idősebb orvosok is (Orosz László, Benedek vki), de ők az én pénztárcámnak túl drágák vagy túl érzéketlenek.

Számos kismamát ismerek akik nála szültek (van köztük olyan is,aki nem fogadta meg, csak hozzájárt Újfehértóra tanácsadásra) egyikőjüktől sem halottam panaszt. Szülés után azokhoz is odamegy, akik nem fogadták meg.

Igazság szerint először én sem akartam bejárni hozzá magánrendelésre, de itt Újfehértón a körzeti rendelésre gyakran nem ő jön ki, ráadásul itt nincs UH készülék sem. Így minden hónapban bemegyek a rendelésére, igaz alkalmanként ezt 8 ezerbe kerül, de nekem ez így kényelmesebb. Ha problémám van telefonon is hívhatom, igaz többször kell hívni, nehezen veszi fel (de melyik orvos nem?).

A nála szült barátnőm soha nem volt a magánklinikáján, a kórházba beszéltek meg UH időpontot (ilyenkor nem pénzt adott, hanem kisebb ajándékcsomagot). Varratszedéskor fizetett neki 30 ezret.

Remélem tudtam segíteni!

27 hetes

2012. jan. 27. 20:47
 6/19 anonim ***** válasza:
Ja, és a barátnőm csak kétszer ment hozzá UH-ra az egész terhesség alatt (15 és 30 hetesen). Ezen kívül csak fehértón találkoztak tanácsadáson. Szülésnél szólt, hogy ő a fogadott orvosa, felhívták a nővérek, bement. Zökkenőmentesen ment minden.
2012. jan. 27. 20:51
 7/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hozzá jártam lassan 3 éve tanácsadásra( Újfehértóra). Nekem nem volt semmi bajom vele, kedves, aranyos volt. ha bármi kérdésem volt, nyugodtam feltehettem neki, mindent megbeszéltünk.
2012. jan. 27. 20:53
 8/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok Ujfehértóiak! Első választ én írtam!

Lehet, hogy ísmerjük is egymást! Mert egykor én is odatartoztam. A hugom mint már írtam nála szült és nagyon meg volt elégedve vele, neki szerencséje volt mert nem kelett nyíregyházára bejönnie csak amelyik vizygálatot csak itt csinálták. Én is szerettem volna hozzá járni, de nekem nem jött be, amit írtam azért.

(A hugom a Pennyben dolgozik, őt biztos ismeritek!)

Egy 33 hetes kismami.

2012. jan. 28. 08:50
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Egyre inkább megerősödik bennem a gondolat, hogy hozzá fogok menni vizsgálatra. De azért ha valakinek van még hozzáfűzni valója a világért se tartsa magába, írja meg nyugodtan :) Szívesen veszem a további hozzászólásokat is.

Mikor kell bejelentkezni hozzá? Kb mennyi időre van időpont?

2012. jan. 28. 12:53
 10/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok én a második válaszoló vagyok én is Újfehértói!:-)
2012. jan. 28. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!