Kinek milyen tapasztalata van Dr. Molnár Balázs nyíregyházi nőgyógyásszal kapcsolatban?
én elfogom rontani a kedvedet :)
nála szültem és már bánom hogy ő volt az orvosom. messzire szaladnék ha ő lenne itt az egyetlen orvos. nem voltunk megelégedve vele, nem vette észre a toxémiámat, sosem volt elérhető.
ha gondolod írj privit és megírom mi volt.
de mindezen túl barátnőm huga nála szült és ő megvolt elégedve vele. van másik ismerős ő szintén velem van egy véleményen. én és a család is bánja hogy ő lett az orvosom. az első intő jelre ott kellet volna hagyni.
de ha te bízol benne ne akadályozzon az én véleményem.
Szia .látom már régi ez a kérdés de hátha még valaki rákeres mert érdekli ez az orvos és a róla alkotott vélemények.Én személy szerint csak ajánlani tudom ,nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.Én magán rendelésére jártam hozzá a terhességem alatt.nála szültem császár metszéssel kb. 2 héttel a kiírt előtt.gondom is volt egy ökölnyi mióma,és a baba fekvése aki keresztben feküdt,a pocimban.nagyon lelkiismeretes volt és olyan is volt hogy visszahívott telefonon amikor nem tudtam elérni (megindult a szülés,pedig előtte nézett meg pár órával ...)üzenetet küldtem és visszahívott ami nagy szó úgy gondolom.minden nap bejött császár után mindent részletesen elmondott.Szerencsére minden rendben zajlott a császár alatt és utána is.remélem hasznos lesz valakinek amiket leírtam.
üdv:egy 1 hónapos baba anyukája :)
Látom régi a kérdés de lehet megnézik még..nekem nagyon Jo tapasztalatom van vele nagyon jó orvosnak tartom .kissé problemas terhessegem volt keresztben fekudt a kislanyom miomam is volt egy elég nagy.stb...hozza jartam maganrendelesre mindenrol lehetett vele beszelni a szülés napjan bementem vizsgalatra mert tavozott a nyakdugo..elotte beszeltunk telefonon mikor menjek be hozza hogy megnezzen ..bementem megvizsgalt de akkor haza kuldott mert nem latott semmi problemat...hazaertunk leultem elfolyt a magzatviz :-) hivtuk a mentot aztan ot is hivtuk de nem vette fel.. kudtem egy smst hogy uton vagyunk ..es ami meglepo es meg a mento orvos is meglepodott hogy azonnal visszahivott(a mentos mondta nagyon ritka az ilyen orvos)..a telefonban mondta mit csinaljunk hova menjunk maris jon...a szules rendben zajlott ..csaszar volt a mioma es a baba keresztben fekvese miatt..a szules utan minden nap bejott nagyon kedves volt mindent elmondott ,erdeklodott..es nem ereztem egy percig sem hogy csak a penzert tenné...nekem nagyon szimpatikus en őt ajanlom az ismeroseimnek is es barki masnak is.
Másrol..
Az elso terhessegemnel az eggyik foorvos volt az orvosom hozza is jartam maganrendelobe nagyon alapos volt o is minden tökéletes de o a szulesnel be se jott ..Dr.F.A.csak azert irom nem minden az ha valaki foorvoshoz jár..ha a lenyegnel nincs ott.atadott egy masik orvosnak Dr.Seres Andreanak aki nagyon kedves volt es nem mellesleg a gatvarrattal mindenki szenvedett a szobaban csak nekem nem volt semmi bajom olyan jol csinalta a doktornő.:-)
És meg egy doktornő Dr.Racz krisztina nekem nem jott be..egyszeri talakozas volt de szamomra ellenszenves volt.ez az en velmenyem..es bocsi a helyesirasi hibakert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!