Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van Dr. Molnár Balázs nyíregyházi nőgyógyásszal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 18:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

én elfogom rontani a kedvedet :)

nála szültem és már bánom hogy ő volt az orvosom. messzire szaladnék ha ő lenne itt az egyetlen orvos. nem voltunk megelégedve vele, nem vette észre a toxémiámat, sosem volt elérhető.

ha gondolod írj privit és megírom mi volt.

de mindezen túl barátnőm huga nála szült és ő megvolt elégedve vele. van másik ismerős ő szintén velem van egy véleményen. én és a család is bánja hogy ő lett az orvosom. az első intő jelre ott kellet volna hagyni.

de ha te bízol benne ne akadályozzon az én véleményem.

2012. jan. 28. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
s még annyi: lehet hogy jó orvos-ha nincsen probléma! nekem túl lazának tűnt szakmailag. kaptam is érte egy másik kórházban hogy milyen orvosom van! nálam gondok voltak, majdnem mindketten a babával meghaltunk. szerencsére ma már mindketten jól vagyunk csak éppen soha többé nem merünk vállalni újabb babát. nem bízok én már egyik orvosban sem!
2012. jan. 28. 13:51
 13/19 anonim válasza:

Szia .látom már régi ez a kérdés de hátha még valaki rákeres mert érdekli ez az orvos és a róla alkotott vélemények.Én személy szerint csak ajánlani tudom ,nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.Én magán rendelésére jártam hozzá a terhességem alatt.nála szültem császár metszéssel kb. 2 héttel a kiírt előtt.gondom is volt egy ökölnyi mióma,és a baba fekvése aki keresztben feküdt,a pocimban.nagyon lelkiismeretes volt és olyan is volt hogy visszahívott telefonon amikor nem tudtam elérni (megindult a szülés,pedig előtte nézett meg pár órával ...)üzenetet küldtem és visszahívott ami nagy szó úgy gondolom.minden nap bejött császár után mindent részletesen elmondott.Szerencsére minden rendben zajlott a császár alatt és utána is.remélem hasznos lesz valakinek amiket leírtam.

üdv:egy 1 hónapos baba anyukája :)

2014. ápr. 14. 13:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Én 2. babám szülöm nála nemsokára.Első szülésnél minden rendben zajlott, de nem is töltött egyébként velem a szülés alatt sok időt, csak néha benézett, meg a végén. Nekem az a tapasztalatom vele, hogy kedves,aranyos. Lehet kicsit tényleg laza viszont. Viszont ami engem dühít, hogy SOSEm lehet elérni!! Ha valami gondom lenne, nem tudom, hogy beszélnék vele, mert állandóan ki van kapcsolva a telefon. Egyébként meg vagyok elégedve vele, max még annyiban nem, hogy nem mindig válaszol olyan egyértelműen kérdéseimre.
2014. máj. 10. 12:01
 15/19 BLanka0123456 válasza:
63%
Én a lánya vagyok,mint belső személy,azt szeretném tudatni,hogy neki is van magánélete és annyira szakmailag nem laza,mint ahogy egyesek azt mondják.Sokat foglalkozik a betegeivel!
2014. szept. 17. 21:34
 16/19 Jacama válasza:
Én is dr. Molnár Balázsnál szültem a babámat és terhesgondozásra is jártam hozzá. Nagyon becsületes , alapos , lelkiismeretes orvos. Odafigyel a kismamákra és nem pénzéhes, bár szerintem pont ő érdemelne meg a jó fizetést ,azért a munkáért , amit és ahogyan végez. A következő babát is nála szeretném szülni. Azt is tudom, hogy sok orvos kollégája is nála szül, és szerintem azért ez valamit elmond a szakmai hozzáértéséről.Én csak ajánlani tudom őt!
2014. szept. 20. 19:50
 17/19 anonim válasza:

Látom régi a kérdés de lehet megnézik még..nekem nagyon Jo tapasztalatom van vele nagyon jó orvosnak tartom .kissé problemas terhessegem volt keresztben fekudt a kislanyom miomam is volt egy elég nagy.stb...hozza jartam maganrendelesre mindenrol lehetett vele beszelni a szülés napjan bementem vizsgalatra mert tavozott a nyakdugo..elotte beszeltunk telefonon mikor menjek be hozza hogy megnezzen ..bementem megvizsgalt de akkor haza kuldott mert nem latott semmi problemat...hazaertunk leultem elfolyt a magzatviz :-) hivtuk a mentot aztan ot is hivtuk de nem vette fel.. kudtem egy smst hogy uton vagyunk ..es ami meglepo es meg a mento orvos is meglepodott hogy azonnal visszahivott(a mentos mondta nagyon ritka az ilyen orvos)..a telefonban mondta mit csinaljunk hova menjunk maris jon...a szules rendben zajlott ..csaszar volt a mioma es a baba keresztben fekvese miatt..a szules utan minden nap bejott nagyon kedves volt mindent elmondott ,erdeklodott..es nem ereztem egy percig sem hogy csak a penzert tenné...nekem nagyon szimpatikus en őt ajanlom az ismeroseimnek is es barki masnak is.

Másrol..

Az elso terhessegemnel az eggyik foorvos volt az orvosom hozza is jartam maganrendelobe nagyon alapos volt o is minden tökéletes de o a szulesnel be se jott ..Dr.F.A.csak azert irom nem minden az ha valaki foorvoshoz jár..ha a lenyegnel nincs ott.atadott egy masik orvosnak Dr.Seres Andreanak aki nagyon kedves volt es nem mellesleg a gatvarrattal mindenki szenvedett a szobaban csak nekem nem volt semmi bajom olyan jol csinalta a doktornő.:-)

És meg egy doktornő Dr.Racz krisztina nekem nem jott be..egyszeri talakozas volt de szamomra ellenszenves volt.ez az en velmenyem..es bocsi a helyesirasi hibakert

2016. márc. 22. 23:41
 18/19 anonim válasza:
Kétszer irtam le ehez a kerdeshez tortenetemet bocsi..
2016. márc. 22. 23:52
 19/19 Őszintén... válasza:
100 %-ig megvoltunk elégedve vele! Még ma is ugyanolyan alapos és türelmes, mint régen. Nem voltam egyszerű eset/toxémia gyanús és haránt fekvés/ de végig figyelt mindenre. Császár után is minden nap bejött megvizsgàlt és vàlaszolt a kérdésekre. Ha lesz kistesó biztos, hogy hozzà megyünk!!!
2018. aug. 26. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!