Megerőszakolt a barátom. Hogyan tudnám feldolgozni?
Figyelt kérdés
Ennek az egésznek már fél éve, mégsem tudom feldolgozni. Sokszor már utcára, boltba sem merek kimenni, egyszerűen félek a fiúktól/férfiaktól. Pszichológus, pszichiáter, pszichiátria nem segít, próbáltam már.
15/L
2012. febr. 29. 02:30
1/20 anonim válasza:
Remélem, nem kamu, mert ilyennel még véletlenül se szabad szórakozni. Hány éves a barátod? Ha megerőszakolt, tegyél feljelentést, minden lehetséges helyen meséld el a történetedet(netes fórumok, orvos, szülők, barátok, pszichológus, mindegy, kinek) A lényeg, h ne titkold, ne tartsd magadban! Beszélgess sorstársakkal, olvasgasd az ő történeteiket! Amúgy az lett volna a legjobb, ha rögtön az eset után orvoshoz mész látleletet vetetni, így lenne bizonyítékod, de gondolom, ezt nem tetted meg. Ne hagyd, hogy ez újra megtörténjen, vagy más lánnyal is megtegye!
2/20 A kérdező kommentje:
Persze, h nem kamu (akkor a szerelem, szex kat.-ba írtam volna), ez a történet még viccnek is rossz lenne. Nálam jóval idősebb volt, már felnőtt férfi. Nem merek, nem tudok, és nem is nagyon akarok róla beszélni, egy ismerősömnek beszéltem róla, ő nem hitte el, hogy erőszak volt.
2012. febr. 29. 19:42
3/20 anonim válasza:
"egy ismerősömnek beszéltem róla, ő nem hitte el, hogy erőszak volt"
Szóval elhitte, hogy megtörtént, de mindennaposnak vette. Talán el kellett volna mondanod a rendőrségen. Esetleg az anyudnak. Tudod egy ilyen állat mással is megteszi majd. Még most sem késő előállni vele.
4/20 A kérdező kommentje:
Hát inkább azt hiszi, eltúlzom, vagy én voltam a kurvä...
És az exemről is (aki ezt tette) csak annyit tudok, hogy melyik városban lakik és mi a keresztneve...
2012. márc. 1. 00:24
5/20 anonim válasza:
1. vagyok. Hogyhogy csak a keresztnevét tudod? Miféle kapcsolat volt ez?
6/20 A kérdező kommentje:
Hát ilyen semmilyen... :/
2012. márc. 4. 02:49
8/20 A kérdező kommentje:
Kocsiban.
2012. márc. 27. 23:24
9/20 anonim válasza:
Azt hogy?
:O
Nyári ruhában voltál és félrehúzta a bugyidat?
10/20 A kérdező kommentje:
Találkoztunk, nem gondoltam volna róla ezt, de mikor már vetkőztetni kezdett, késő volt, és nem tudtam eljönni.
2012. márc. 28. 02:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!