Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan állítsam le a szorongást?

Hogyan állítsam le a szorongást?

Figyelt kérdés
ami arról szól, hogy szorongok, így lejáratom magam, mert zavart vagyok, és zavartan viselkedem. ebből pedig jön az, hogy ez idegesít, és mégjobban szorongóvá válok.
2012. febr. 27. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha sikerült megoldani szóljatok nekem is. :D
2012. febr. 28. 00:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Te ki vagy, mi a problémád?
2012. febr. 28. 00:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Kb. ugyan ez amit te is leírtál.

17F

2012. febr. 28. 15:38
 14/16 A kérdező kommentje:
értem
2012. febr. 28. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Írásodból teljesen magamra ismertem. Kommunikációval van a legnagyobb gondom, ugyanis társaságban nem igazán megy. Tartok attól, hogy mások mit gondolnak rólam, ezért nem is fejtem ki a véleményem semmiről. Tehát egy közösségbe bekerülök és én vagyok a csend mintaképe. Jó lenne rajta változtatni, mert így nem fogok haladni semmilyen téren, de nem tudom, hogy hol kezdjem az egészet.

21/F

2012. febr. 28. 20:30
 16/16 anonim válasza:

pontosan ez a problémám nekem is

Pacsit ide!

eléggé meghatározza az életem ez a fajta szorongás mindig mindenhol problémát jelent ahol emberekkel kell kapcsolatot teremtenem, a munkámat is jelentősen befolyásolja

talán egy pszichológus megtudná fejteni az okát

2012. márc. 1. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!