Generizált szorongást (GAD) hogy lehet "gyógyítani"?
". táblázat A szorongás kognitív tünetei
1. Szenzoros-percepciós zavarok
Az "agy" vagy a gondolkodás homályos, ködös, kábult
A tárgyak elmosódottnak/távolinak látszanak
A környezet megváltozottnak/valótlannak tűnik
Hypervigilancia"
Nekem ezek állnak fent egyfolytában + szorongás és emiatt depresszió.
"Az "agy" vagy a gondolkodás homályos, ködös, kábult
A tárgyak elmosódottnak/távolinak látszanak
A környezet megváltozottnak/valótlannak tűnik "
De nekem tényleg ez van, hónapok óta úgy érzem mintha álom világban élnék, és a gondolkodásom is más, illetve nagyon fura és nem is gondolkodásnak nevezném inkább vízióknak vagy nem is tudom. És már szeretnék újra "tisztán látni". Mert a látásom sem ugyan olyan azóta. És nem értem ,hogy az antidepresszáns hogyan segít a szenzoros zavarokon... Nem mindig vagyok depressziós de ha igen akkor is a zavartságom miatt és ha a depresszió elmúlik attól még zavart maradok. Érted?
Mind1 mert a héten elmegyek orvoshoz.
Nekem nem ez volt a bajom,de erős szorongásra kaptam a Rexetint.Abbahagytam,mert nagyon zúgott a fülem mellékhatásként s visszajött az anyatejem,amit féléve elapasztottak.Nem teljes 2 dobozzal vettem be.Kevés ideig szedhettem,mert újra ott vagyok,ahol a part szakadt
.Úgyanugy visszajöttek a tüneteim.Ezeket állítólag félévig -egyévig szokták szedni,hogy helyrejöjjön az ember.
Nekem visszakéne most vegyem,de néha inkább frontint veszek be 0,25.
Felet vagy kétszer felet s szedem 1 hónapja a Neuroptimot,ami stresszre,pánikra s depresszióra való.Elég húzós ára van 4500 ft körül mozog.Még várok 1 hónapot,mert állítólag 1-2 hónap mire hat.Ha mégse akkor visszaveszem a Rexetint.Most 8 hete hagytam abba.
Jobbulást s mindenképp keress fel egy pszichátert gyógyszer ügybe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!