Hogyan állítsam le a szorongást?
Figyelt kérdés
ami arról szól, hogy szorongok, így lejáratom magam, mert zavart vagyok, és zavartan viselkedem. ebből pedig jön az, hogy ez idegesít, és mégjobban szorongóvá válok.2012. febr. 27. 18:57
1/16 anonim válasza:
Ezt őszintén mondom: Igyál meg egy felest és tedd próbára magad. De gy belső lelki béke is szükséges a szorongás megszűnéséhez, azaz erősíts fel magadban a leszarom a világot funkciót. :) Tudod az tud eltévedni, akit érdekel, hogy hol van :D Legyél pofátlan, és jófej! Merész.
2/16 anonim válasza:
Majdnem mindennel egyetértek az előttem szólóval, kivéve az alkoholt. Még csak az hiányozna, hogy rákapjon, mert igenis fennáll a veszélye!! Nem egy embert ismerek, akik így próbálták, próbálják csökkenteni a szorongást, és a vége legtöbb esetben az alkoholizmus.
Gondolkodj el, miért szorongsz, aztán "vedd be a leszarom tablettát".
3/16 A kérdező kommentje:
Ilyen környezetben, ilyen szülői példákkal nőttem fel.
2012. febr. 27. 19:17
4/16 anonim válasza:
Nekem is szorongási problémáim vannak,de már annyira,h a tanulás is kezd problémát okozni és az alvás... Tapasztalatból tudom,h az alkohol csodákat tesz a szorongással,de én sem ajánlom,mert utánna mindig rosszabb,ezért én se praktizálom,na meg a rászokás veszélye. Nekem azt ajánlották,h keressek fel egy pszihológust,aki segít felkutatni a probléma gyökerét. Aki szorong,az tudja,h mennyire nehéz lesz@rni a világot,de próbálkozni lehet.Sok sikert!(én is azon vagyok)
5/16 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen egyetértek, hogy az alkohol pillanatokra talán felold, de a másnap, az még rosszabb...
2012. febr. 27. 21:52
6/16 A kérdező kommentje:
Teljesen a tanulás rovására megy nálam, nem tudok rákoncentrálni a dolgokra, feladatokra. Na és az emberi kapcsolataim is sajnos rosszak, kb. magamra fókuszálok csak, szar ez így.
2012. febr. 27. 21:56
7/16 A kérdező kommentje:
És nem önzőségből magamra figyelek, hanem nem tudok foglalkozni mással, nem merek kinyílni, inkább nem tudok, mert csak hülyeségeket beszélek, ha meg tudok egyáltalán szólalni, de már félek, mert zavaromban butaságokat mondok, mondom, ha egyáltalán merek, de sokszor nem merek és meghal a beszélgetés, görcs süt le rólam, nagyon kellemetlen ez, főleg h nincsenek ezáltal kapcsolataim az emberekkel. Na a párkapcsolatokról nem is beszélek, hogy mennyire hiányzik.
2012. febr. 27. 22:04
8/16 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. A te leírásodban teljesen magamra ismertem,csak én vagy meg se szólalok,vagy túlsokat fecsegek. Nekem ajánlották még az orbáncfű teát,ami állítólag enyhe nyugtató hatású,bár én nem érzek külömbséget. Ha pedig úgy érzed,h a minden napod negatív irányban befolyásolja ez a szorongás(ami szerintem egyértelmű,h igen)és sehogy sem tudsz tőle megszabadulni,akkor fordulj pszihológushoz,mert ha nem vagy egy erős személyiség,akkor nehéz egyedül ellene tenni.
9/16 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok erős...:((
2012. febr. 27. 22:30
10/16 A kérdező kommentje:
személyiség...:)
2012. febr. 27. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!