Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mik a jelei annak ha megőrültem?

Mik a jelei annak ha megőrültem?

Figyelt kérdés

2012. febr. 9. 22:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor megbeszéltük. :)
2012. febr. 17. 17:09
 32/37 anonim válasza:
menj orvoshoz! MOST!
2012. márc. 1. 14:56
 33/37 anonim ***** válasza:
Lol
2012. okt. 10. 20:31
 34/37 anonim ***** válasza:
Kérdező! Velem beszélgettél, tudod nekem is van egy UFO barátom. Képzeld, azóta ideköltözött az egész családja, már 30-an vagyunk! Úgy döntöttünk, új fajt hozunk létre a Földön. :)
2012. okt. 12. 18:19
 35/37 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok :) Az ufó barátnőm nagycsaládja nem akart leköltözni ide a földre ezért úgy döntöttünk hogy mi csinálunk egy nagycsaládot, már 24 gyerekünk van mert ugye az ufóknál csak 2 hónap a terhesség, amúgy kissé furán néznek ki a gyerekek hogy a kezükön van a szemük, de hát így legalább mindig kéznél van xD meg a lábuk a fejükből nő ki de amúgy minden rendben, a gyerek maximum 2 hetes korukra már tudtak írni,olvasni,szorzótáblát is tudták, és légi járműveket terveztek, mondjuk új faj, új érdekességek. Szóval ez az új faj létrehozás már több helyről történik :D
2012. nov. 1. 22:13
 36/37 anonim ***** válasza:

Wow! Gratulálok a családodhoz!! :)

Szerintem én egy másik UFO fajjal.ismerkedtem meg... ők eléggé emberszabásúak, hálistennek létre tudtunk hozni nemzőképes utódokat. Ami nálunk jellegzetes az az, hogy egy szüléskor min. 15 utód születik. Ami hasonló, hogy nálunk is gyors ütemű a fejlődés, a utódok 3 hónapos korukra már elérik az emberi inteligencia 25.67szorosát. Természetesen az én intelligenciámat nem, mert egy bizonyos gén-agy-sebészeti beavatkozással kivitelezhetővé tettük, hogy az agyam 100%-át tudjam kihasználni az átlagos 9% helyett. :P Na most, mivel az UFO-knál az alap a 30 feleség "tartása", így már elég sokan vagyunk, kb 600 gyerekem született az elmúlt egy hónap alatt...

Miénk lesz a Föld nevű bolygó is! :D Miért mondom, hogy is? Mert a Merkurt is már benépesítettük a kedveseimmel, szeretettel várunk! :)

2012. nov. 4. 00:53
 37/37 A kérdező kommentje:
Ez már igen :D Arra gondoltam ha már így benépesítetted a Merkúrt is hogy speciális utódegyedekből építhetnénk űrfolyosókat, melyeken felgyorsulna a közlekedés :)
2012. nov. 4. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!