Wow! Gratulálok a családodhoz!! :)
Szerintem én egy másik UFO fajjal.ismerkedtem meg... ők eléggé emberszabásúak, hálistennek létre tudtunk hozni nemzőképes utódokat. Ami nálunk jellegzetes az az, hogy egy szüléskor min. 15 utód születik. Ami hasonló, hogy nálunk is gyors ütemű a fejlődés, a utódok 3 hónapos korukra már elérik az emberi inteligencia 25.67szorosát. Természetesen az én intelligenciámat nem, mert egy bizonyos gén-agy-sebészeti beavatkozással kivitelezhetővé tettük, hogy az agyam 100%-át tudjam kihasználni az átlagos 9% helyett. :P Na most, mivel az UFO-knál az alap a 30 feleség "tartása", így már elég sokan vagyunk, kb 600 gyerekem született az elmúlt egy hónap alatt...
Miénk lesz a Föld nevű bolygó is! :D Miért mondom, hogy is? Mert a Merkurt is már benépesítettük a kedveseimmel, szeretettel várunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!