21/37 A kérdező kommentje:
Pontosan :) csak fogadni mernék hogy mikor a föld már annyira szennyezett hogy már nem képesek ott rendesen élni akkor meg elkezdenek könyörögni a mi új világunkba. De hát sajnálom előbb kellett volna gondolkodniuk
2012. febr. 10. 22:50
22/37 anonim válasza:
Így van! De az a szerencse, hogy mi okosak vagyunk, és megússzuk a világ végét is, mert előre gondlkodunk. Te fent tartanád az emberi fajt, ha majd bekövetkezik. Úgy értem, hogy ha csak velünk együtt (fiúk/lányok) egy-két ember lenne, újra létrehoznál egy populációt egy másik bolygón?
23/37 A kérdező kommentje:
Hát csak egy sokkal kisebb populációt mint a földön.Egyrészt azért mert nem kéne újra abba a hibába esni hogy a bolygó eltartóképessége megszűnjön.Másrészt meg nem a mi bolygónk örülhetünk annak is hogy ha egyáltalán odaengednek, meg pofátlanság lenne elszaporodni más földjén...mint itt a cigányok.
2012. febr. 11. 01:39
24/37 anonim válasza:
Egyetértek veled. Ne kövessük el újra azt a hibát. Szerencsére, ha mi ketten maradunk, akkor az általad említett etnikum tagjai megszűnnek létezni. :D
De ugye csak akkor lehetne egy újabb kis populációt létrehozni, ha mi ketten különböző neműek vagyunk. De ezen majd csak akkor fájjon a fejünk, ha majd oda kerülünk a világvégéhez. :)
25/37 anonim válasza:
Aki megőrült,elsősorban hülye kérdéseket tesz fel!
26/37 A kérdező kommentje:
Szerintem úgy is jó lenne ha még a világvége előtt elmennénk innen és én személy szerint vinnék egy csajt mert fiú vagyok. :) Meg te is hozol magaddal valakit aztán kész is a kis populáció.
2012. febr. 11. 16:48
27/37 anonim válasza:
Oxi, én is fiú vagyok, majd akkor hozok magammal egy gyönyörű lányt. Nagyon sok világvége elmélet van, tegyük fel, hogy én a 2029-esben hiszek, úgyhogy én 2028-ban fogok indulni. Megyünk együtt? :)
28/37 A kérdező kommentje:
Megyünk, persze. Amúgy szerintem is kb akkora lesz világvége mert az olaj miatt, a globális felmelegedés miatt, meg az élelem miatt háborúzunk majd egymással és ugye az atom mindent kipusztít...
2012. febr. 12. 10:34
29/37 anonim válasza:
Igen igen, meg valami nagy meteorit elérheti majd akkor a Földet. Ok, akkor megbeszéltük, megyünk együtt. :)
30/37 A kérdező kommentje:
Naoké :)
2012. febr. 14. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!