Mik a transzexualitás első jelei?
Szerintem talán az lehet, hogy lányként fiúsan viselkedik, tehát nem érdeklik azok a dolgok, amit egy lányt érdekelnek. És fordítva.
Aztán beöltöznek a másik nemnek, bár ez már inkább a transzvesztita. Nem tudom mekkora a különbség.
Viszont, ha összeszednek x összeget, akkor átoperáltatják magukat.
2011. jan. 9. 17:16
az hogy csak magadon jár az eszed.
2011. jan. 9. 17:17
3/18 A kérdező kommentje:
És milyen dolgok érdekelnek egy lányt? (Bocs a hülye kérdésért, de nem tudom pontosan.)
Szerintem az első jel, amikor rájön, hogy rossz testbe született. Lány létére fiú testbe, vagy fiú létére lány testbe. Az agya ellenkező neműnek érzi magát, mint a teste. Szerintem ez a lehető legpocsékabb dolog, mert nem leszbikus, nem homoszexuális, és iszonyatos pénzekbe kerül a műtétek, hormonkezelések sora.
2011. jan. 9. 17:35
5/18 A kérdező kommentje:
Én már egy ideje ezen gondolkozom. Valamiért úgy érzem, női testben sosem leszek boldog, a fiúkkal jobban elvagyok és egyre röhejesebbnek tartom a nőnemű osztálytársaim viselkedését. Az általam valamilyen szinten ismert emberek (tanárok és velem egykorúak egyaránt) fiúsnak tartanak, és őszintén szólva ha megkérdezik, hogy mi a nemem, alig tudok válaszolni, vagy ha lánynak neveznek, megsértődök. Utálok vásárolni, gyűlölöm a sminket és az ékszereket, nem pasizok, röhejesnek tartom, ha a csajok arról áradoznak, hogy "Jaj, milyen gyerekesek a velünk egyidős fiúk, nekem az 5-6 évvel idősebbek kellenek!", meg ilyenek. Nem tudom, mekkora baj ez, de napról napra egyre jobban nyomaszt ez a dolog.
Figyelj, eltudod képzelni, hogy milyen lenne gy fiúval?
2011. jan. 9. 18:07
7/18 A kérdező kommentje:
2011. jan. 9. 18:40
9/18 A kérdező kommentje:
Menj el a háziorvosodhoz, beszélj neki őszintén a problémádról. Köti az orvosi titoktartás, viszont tud tanácsot adni, hogy merre indulj tovább.
Nem kell beugrani a korábbi válaszolónak, mert nem leszbikus vagy. Ez egészen más. A leszbikusok teljes nőnek érzik magukat, de nőkhöz vonzódnak, akár a pasiknál, ők sem tagadják a nemüket, csak a saját neműeket szeretik.
A transzszexuálisok azért mások, mert legszívesebben letagadnák a nemüket, mert úgy érzik, a természet csúnyán kicseszett velük.
Nem egy, és nem két ember esett át ilyen jellegű műtéten, de ebben tényleg az orvosod tud segíteni. Sok sikert!!!
2011. jan. 10. 15:48
Kapcsolódó kérdések: