Mik a transzexualitás első jelei?
Hány éves vagy?
Szerintem nem biztos, hogy be kellene sorolnod magadat valahová. Lehet, hogy csak érzékenynek, későn érőnek születtél.
Egyáltalán nem kell hasonlítanod a többi lányhoz, nem kell festened magad. Próbáld előbb bevállalni a nemedet úgy, hogy csak éppen olyan vagy, amilyen. Később kiderülhet még, hogy kihez vonzódsz. Akkor sem történik semmi gond, ha nem vonzódsz senkihez. A sminknélküliség és a divatos női ruhák mellőzése nem jelent semmit.
Igaz már több mint 1 éves a bejegyzés, de ha véletlen beleakadna valaki mint én is..
#4 <- A transzexuális ugyan úgy lehet hetero, meleg, lezbikus és bisex is. Ez nem betegség, hanem állapot. Betegséget a társadalom/környezet idézhet elő bennük..
#12 <- Ez a legojj tanács..
Jav.:
#12 <- Ez a legjobb tanács..
#1 "Aztán beöltöznek a másik nemnek, bár ez már inkább a transzvesztita. Nem tudom mekkora a különbség.."
- Hatalmas.. ha a fogalmakat nézzük. Két külön dolog..
Utólag is köszönetet mondanék minden válaszolónak, ki idejét ölte a nyűgjeimbe, az utolsó kedvéért idézek egy a téma kapcsán írt privát üzenetemből:
"Azóta úgy döntöttem, kevésbé szigorú nézetre váltok és kitörlöm az ideális lány és fiú képét az elmémből, nem szabom meg, ki minősül normálisnak és ki nem, a kromoszóma dönti el a nemet. Hogy őszinte legyek, sokkal könnyebb így élni, nincs bennem az az általános szorongás, ami egy éve még nap mint nap hatalmába kerített. Talán nem én vagyok a világ legnőiesebb egyede, talán magaménak tudhatok olyan tulajdonságokat is, amik leginkább az ellenkező nemet jellemzik, de ez vagyok én, ilyen és kész, akinek nem tetszik, szívjon gázt."
Tehát jelenleg így állunk, immáron pszichológus szükségét sem látom. Szexuális orientációmhoz elég annyit fűznöm, egy szinten mindkét nem vonz, párkapcsolat kialakítását a magam részéről viszont csak ellenkező ivarúval tudom elképzelni. Ennyit egy kedves korábbi feltételezéseiről.:D
Még egyszer kösz!
Ez egy ős regi kerdes,tudom...de egyszeruen ugyanígy erzek :D en fiúnak erzem magam,lany testben...borzalmas.
Azota rájöttél,te miert érzel igy? Vagy tortent valami?:)
Ha gondolod irhatsz..legalabb nem vagyunk egyedul..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!